DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Kids ABC – Dagens Poster

Der findes rigtig mange fine ABC plakater til børneværelset. Dagens plakat er ikke bare endnu en fin ABC plakat, denne illustration skiller sig ud fra mængden. Jeg er ret vild med figurerne, opstillingen, farvekombinationen og typografien, samtidig kan jeg godt lide at både tal, ugens dage og årets måneder er repræsenteret. Plakaten her er så lækker, at den også ville være fin i stuen.

Det er ‘Oh So Fine‘, der står bag designet, og du kan købe den i deres webshop.

Kids ABC - Dagens Poster

 

Today’s poster – Kids ABC

There are many fine ABC posters for children’s room. Today’s poster is not just another fine ABC poster, this illustration stand out from the crowd. I’m pretty crazy about the color combination and style. I like that figures, weekdays and the months are represented. The poster here is so pretty that it would also look cool in the living room.

The illustration is designed by the company

 

Kids ABC – Dagens Poster
Artikel
Kids ABC – Dagens Poster
Beskrivelse
Der findes rigtig mange fine ABC plakater til børneværelset. Dagens plakat er ikke bare endnu en fin ABC plakat, denne illustration skiller sig ud fra mængden. Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply