Uncategorized

IKEA i stærkt dansk design samarbejde

Jeg tror ikke der er en eneste dansk boligblog, der ikke bringer denne nyhed i dag, så jeg overvejede faktisk at lade være, men det her er simpelthen for stort og overrasekende til, at jeg ikke også gerne lige vil klappe i hænderne og bringe nyheden videre.

Danske HAY lancerer i efteråret 2017 en kollektion sammen med IKEA… Havde du set den komme? Nej vel, men helt ærligt sikke et fint match. Skandinavisk design med et ekstra lækkert design-twist, jeg kan ikke vente med at se, hvordan den kollektion kommer til at se ud. Kollektion kommer til at indeholde hele 50 produkter og de er meget hemmelige, så det eneste jeg kan byde ind med som teaser kommer her:

IKEA i stærkt dansk design samarbejde IKEA i stærkt dansk design samarbejde

IKEA i stærkt dansk design samarbejde
Artikel
IKEA i stærkt dansk design samarbejde
Beskrivelse
Jeg tror ikke der er en eneste dansk boligblog, der ikke bringer denne nyhed i dag, så jeg overvejede faktisk at lade være, men det her er simpelthen for
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply