Ceramics Produkt og design (Interior design) Uncategorized

NEWS: Smukt stel og bestik

Jeg ved godt, at vi står med tæerne midt i sommeren, -eller den er jo faktisk kun lige begyndt, så det der med at snakke efterårsnyheder virker ret fjernt. Til gengæld er det rart med et kig ind i fremtiden, den giver nemlig et ret godt indtryk af, hvilke farver, former og materialer vi kan glæde os til, når vi når der til.

For et par uger siden var jeg hos Broste Copenhagen for at se deres efterårsnyheder. Jeg er ret vild med Brostes stel, de har faktisk et par serier, som jeg er vild med. Den ene serie ‘Nordic’ er elsket af mange. Stort set alle instagrammere og bloggere har omtalt serien og brugt den flittigt i stylinger de sidste par år nu – Nu kommer ‘Nordic’ i en ny farve, og den er virkelig smuk.

NEWS: Smukt stel og bestik

‘Nordic Coal’ hedder den nye farve i ‘Nordic-serien’, den er virkelig så fin. Jeg er sikker på, at den bliver en darling blandt stylisterne. Hør-dugen er også kommet i en ny farve. Bordeaux, bliver den helt store efterårsfarve. 

 

NEWS: Smukt stel og bestik

Emaljerede overflader i støvede dybe farver

NEWS: Smukt stel og bestik

Flot grå/sort bestik – Det kommer også i en brunlig guldfarve, som ligner bruneret metal

NEWS: Smukt stel og bestik

Det klassiske ‘Nordic’ stel

NEWS: Smukt stel og bestik

Smukke lågkrukker i forskellige materialer.

NEWS: Smukt stel og bestik

Denne røgfarvede glasserie forelskede jeg mig i sidste år. Jeg købte vinglas og vandglas, og jeg har ikke oplevet en eneste gang, at min gæster ikke har spurgt ind til, hvor jeg har købt dem. De er virkelig smukke på et fint dækket bord. Og nu er der også kommet flere karafler.

NEWS: Smukt stel og bestik

Miks dine stel på kryds og tværs.

NEWS: Smukt stel og bestik

‘Esrum’ serien udvides også, så smuk med det grafiske udtryk og spillet mellem det matte og glaserede.

NEWS: Smukt stel og bestik
Artikel
NEWS: Smukt stel og bestik
Beskrivelse
Jeg ved godt, at vi står med tæerne midt i sommeren, -eller den er jo faktisk kun lige begyndt, så det der med at snakke efterårsnyheder virker
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply