Borddækning Uncategorized

TIPS til påskeborddækning

Det smukke påskebord kræver egentlig ikke så meget. Jeg synes man kommer rigtig langt med en fin dug, enten gul eller hvid og så en masse smukke forårsløg. Grønne spirer, delikate pasteller, og evt. en masse fine små æg.

Påske servietfoldning

Kast dig ud i en simpel og lidt “nuttet” servietfoldning som er giver smil på læben… se her

Jeg har for nylig dækket dette fine påskebord for Georg Jensen Damask og jeg synes servietten om ægget giver noget smukt og sødt til påskebordet. Man kunne male øjne, næse og knurhår på ægget hvis man vil understrege, at det skal ligene en påskehare.

Pasteller og søde sager

Pasteller særligt gul, grøn og lyseblå er ret påskeagtig synes jeg. Pastelfarver er du måske så heldig at kunne dække op med i form af service og hvis ikke, så køb påskeæg i de rigtig pastelfarver. En lille lågkrukke på bordet med de fine æg, kan være påskepynt i sig selv. Tilføj lidt fjer som vi gjorde herover, i en sag vi lavede for Femina sidste år. 

Har du mod på at kaste dig ud i lidt lys-støbning, så er det altså fint at lave lys i æggeskaller. Man kunne også så karse i dem. Har du svært ved at se, hvordan du kan nå, at så karse inden påskefrokosten på søndag eller mandag, så fis i supermarkedet på lørdag og køb en færdig karse i bakke, tag den ud af bakke og klip den til. Placer den derefter i de tomme skaller… Smart ikk?

Bordkort

Bordkort er hyggeligt og gør det hele lidt mere højtidligt, og så er det altså alletiders tip til at kunne peppe bordet lidt mere op. Herover har vi klippe æggeformede bordkort i gul karton og bundet dem sammen med en lille buket af fjer.

Man kan jo også klippe smukke gækkebreve og så må gæsterne selv gætte sig til, hvor de skal sidde, vi hjalp dem lidt på vej ved at skrive forbogstavet.

God fornøjelse og god påske ♥

Foto: Indlæggets første to billeder er taget af mig, de øvrige er fotograferet af Inhouse Fotografi for Femina

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply