Vind for 2000 kr. maling

Sponsoreret indlæg

For et par uger siden malede jeg min gang på førstesalen i vores lille hus. Jeg malede med Jotun Lady’s nye Kalk Minerals maling (læs indlægget her). Jeg er vild med resultatet, jeg føler, at jeg træder ind på et luksushotel, når jeg går op af trappen.

Vind for 2000 kr. maling


Vind maling for 2000 kr. 


I samarbejde med Jotun har jeg fået lov at give en af mine læsere for 2000 kr. maling efter eget valg. Fortæl mig i kommentarfeltet herunder, hvilket rum du gerne vil give en overhaling.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer den 16. april (Dronning Magrethes fødselsdag) – Vinderen får direkte besked og bliver annonceret på Facebook.

Good luck

Vinderen er fundet – Tillykke til Annie Rygaard. Annie har fået direkte besked. 1000 tak til alle, som deltog.

Obs! Hvis du ikke ser din kommentar i kommentarfeltet med det samme, så fortvivl ikke. Nogle kommentarer skal godkendes først, og jeg godkender alle inden lodtrækningen:-)

Vind for 2000 kr. maling
Artikel
Vind for 2000 kr. maling
Beskrivelse
Sponsoreret indlæg For et par uger siden malede jeg min gang på førstesalen i vores lille hus. Jeg malede med Jotun Lady's nye Kalk Minerals maling (læ
Forfatter
Boligcious

124 Comment

 1. Jeg vil male vores entre☺️ Den trænger i den grad til en opgradering?

  • Da jeg lige har fået ny lejlighed og ikke har så mange penge lige, ville det være fantastisk at vinde så jeg kunne få malet.

 2. Mit soveværelse trænger virkelig til en overhaling! Væggene er hvide og kedelige, og de trænger virkelig til at blive malet, da der har været fugtskade, hvorfor der er store gule skjolder rundt omkring. Så det kunne være vildt lækkert at vinde noget maling i en flot farve, så soveværelset kan få noget personlighed! ?

 3. Min ene væg i stuen, :) Jotun verdens bedste maling!

 4. Min bedste venindes badeværelse, det har hun ønsker sig længe ❤ Det kunne være fedt at overraske hende med! Og hvis der er en lille klat maling til overs, så tager vi entreen med ?? Badeværelsets farve skal være noget i stil med din gang, nok en anelse lysere ift. møblerne ?❤

 5. Dejlig konkurrence :) Køkken, bryggers og badeværelse ville står for tur. Køkken og bryggers ville nok være 1. valg, da det er her, man kommer ind i huset, og begge rum trænger ret voldsomt :)

 6. Det må nok blive stuen, hvis jeg skal vælge ét rum :-)

 7. Min stue trænger til at blive malet. Ny sofa, puder, lamper, rammer/plakater, planter mm er købt, så det ville jo være lidt lækkert også at kunne male stuen i en smukke toner der passer til alt det nye… ? ☀️ ☺️

 8. Jeg trænger til at få malet soveværelset, der er kommet lidt skimmelsvamp :-(
  Er sikker på min mand gerne vil male ;-)

 9. En væg i alle vores rum så vi kan få noget farve her hjemme??

 10. Mit soveværelse trænger i den grad til en overhaling. Og lidt luksus;) Kunne være skønt at få samme lækre effekt, som du har fået tilført jeres gang. Tak for skøn blog!

 11. Min entre trænger frygteligt til en make-over

  • Drømmer om at male en væg i stue og i køkkenet længe. Kunne give en smuk kontrast til alt det hvide.

 12. Vores soveværelse kunne godt træne til en overhaling inden to bliver til tre ?

 13. Jeg ville male mit soveværelse. Der er så lyst og hvidt, og mit sovetryne-hjerte drømmer om en hyggelig hule.

 14. Det er over 15 år siden, at jeg har fået malet.
  Ovenikøbet hænger mit tapet i laser, derfor vil Jotun Lady’s nye Kalk Minerals maling være det ideelle produkt til mig <3

 15. Vores stue står for skud… Vi skal have nye vinduer og lavet noget ny væg, så der skal selvfølgelig friskes op med ny lækker maling efterfølgende. Hvis der er maling i overskud, trænger vores soveværelse også til at blive frisket lidt op ?

 16. Vi flytter ind i vores nye rækkehus 1. Maj – malingen vil være perfekt til at opdele vores køkken og stue med visuelt. Det vil klart gøre det nye hus mere personligt.

 17. Vi står og skal flytte fra vores lille 1 værelses lejlighed over i en lille 2 værelses lejlighed, og i denne har jeg tænkt mig at kaste mig ud i at skabe en perfekt bolig for mig og min søde tålmodige forstående kæreste. Jeg går så lidt med drømmen om at få en grålig væg inde i stuen, bare for at knække det hvide en smule. Men ellers ville det blive inde i computer værelset, hvor der nok bliver lidt mere drenget og nørdet.

 18. Stuen trænger i den grad ?

 19. Vil male køkken. Et rum vi bruger virkelig meget og som deraf bliver slidt hurtigt. Ønsker mig farve på væggen og et nymalet loft!

 20. Soveværelset ❤️

 21. Det kunne være skønt at male vores stue. Vægene trænger efterhånden til det, da vi ofte sætter nye billeder, malerier m.m. op, for så at flytte rundt på dem og tage dem ned igen :-)

 22. Min kærestes lejlighed trænger til en gevaldig overhaling, så den kan sættes til salg, og vi dermed får mulighed for at købe drømmelejligheden.

 23. ville gerne have farve i mit soveværelse, istedet for hvid:)

 24. Mit værelse, med skriggrøn på væggene. Fedt når man er 6, men ikke fedt når man er ældre. Lyset er ikke godt nok, når man skal tage blogbilleder, og ønsker mig allerhøjest en ny, lys farve som ikke tager lyset. Ville elske at vinde, det skaller af, og trænger simpelthen til en overhaling:)

 25. Helt sikkert vores entre, som højst sandsynligt bliver berørt af, at vi skal have brækket badeværelse op grundet vandskade lige op til entréen ?

 26. Min entre. Væggene har fået så mange skrammer og er ret kedelig, så en lækker grøn eller blå farve ville se fantastisk ud!

 27. Jeg ville male stuen. Den trænger rimelig meget til en flot maling :-)

 28. Det kunne være SÅ skønt at shine badeværelset op. Jeg vil rigtig gerne male med en Aqua farvet maling, hvilket ville gøre det kedelige lille rum, mere interessant og lækkert ?

 29. Åh det er drømme gaw’en! Vi flyttede i hus i dommers og her er bare malet med det særeste maling der skaller af i flager. Jeg ville nok starte med at gøre noget ved stuen så hele familien får glæde af det ?

 30. Vi er lige flyttet i hus, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at male en flot mørk farve i vores soveværelse, og lave en lækker hotel stemning.

 31. Jeg vil male i børneværelset, hvor min søn snart skal til at dele værelse med sin lillesøster.

 32. Jeg flytter til en spritny lejlighed om en uge, så den trænger ikke som sådan, men det kunne være fedt at bevæge sig lidt væk fra alt det hvide og give nogle af væggene lidt farve – især soveværelset drømmer jeg om at gøre hotelluksusagtigt…

 33. Mit soveværelse trænger til ny maling ☺️

 34. Hele vores hus trænger! Det er 10 år siden det blev bygget, er aldrig blevet malet – og brændeovnen har efterhånden sat sine spor på væggene :-)
  Jeg har planer om at male en endevæg i spisestuen i en grålig farve, når min kæreste skal på ferie om en månedstid. Han er overholdet ikke med på idéen, men jeg tager chancen og overrasker ham (og håber, han kan se, det er/var en god idé) :-D Så jeg vil elske at vinde den lækre præmie :-)

  Mvh. Pernille Lanng

 35. Mit kontor – det trænger virkelig til noget nyt

 36. Mit køkken trænger godt nok til en opfriskning, så krydser fingre!

 37. Vi har pt verdens nok mindste soveværelse, men skal snart bygge om. Så jeg drømmer om lækre vægge i det nye, STORE soveværelse – gerne i en blå/grå farve. Det bliver luksus!

 38. Vi skal pr 1/5 flytte i hus og planlægger t male loftet i soveværelset og en væg i børneværelset. Maling for 2000kr ville være perfekt

 39. Jeg drømmer om Minty green i gangen eller St.pauls blue i stuen eller Sand i badeværelset eller Kveldshimmel eller Pilasterblå i soveværelset, hvis det ikke skal være kalk .

 40. Der er dælme mange steder i vores hus, der godt kunne trænge til en gedigen overhaling. MEN jeg ville nok sige, at vores TRAPPE godt ku’ kalde på kvalitetsmaling! Vores loft ovenpå (vi har åbent op til kip) trænger også til maling, faktisk er der ikke blevet malet, efter at skorstenen er blevet dækket af – SÅ det ser crazy ud. Maling ku’ være HYL!

 41. Helt klart vores soveværelse …, sad på sengen l morges og så hvor kikset det var. Nu har vi boet her i 10 år – og det er det er det eneste rum hvor der aldrig er blevet gjort noget. Lige nu har vi gang i at omdanne garagen til festsal, så vi kan holde konfirmation herhjemme . Så ved jeg jo godt at soveværelset får sidste prioritet igen ….

 42. My living room. I’m moving to a new apartment so it’s really needed :)

 43. Åhh – drømmepræmie! Jeg har SÅ længe gerne ville male herhjemme, både møbler og vægge, og drømmer om kalkmaling, og har hørt alle steder at den fra Jotun er den bedste! Men det er gået lidt langsomt med at finde pengene til det… Øverst på listen står at få malet soveværelset, det trænger virkelig til en upgrade, og så er en væg i stuen det næste…og derefter spisebordet og stolene. Krydser virkelig, virkelig fingre for at være heldig her…!

 44. Jeg flytter i min nyindkøbte lejlighed 1. Maj, og er helt vild med Jotun væggene. Jeg tænker at enten min entre, eller en væg i stuen, skal have lidt elstra lækkerhed med Jotun!
  Jeg krydser fingre!

 45. Min datters værelse trænger gevaldigt til en overhaling. Så krydser fingre for, at hun kan få malet sit værelse xxx

 46. Vi overtager vores nye lejlighed den 1. Maj og jeg drømmer om at male den ene stue – eller dele af den – støvet petroliumsblå :-)

 47. Vi overtog i vinters et halvt hus, som virkelig godt kunne trænge til en hang maling. Jeg drømmer om at male badeværelset lyseblå og male en væg i stuen mørkeblå!

 48. Har netop fået nøglerne til vores hus den april og Er i fuld gang med klargøring. Dvs maling, afslibning ag gulve osv. Huset er i gammel herskabslejlighed stil men selve entréen er lidt tricky. Har faktisk overvejet kalkmaling til netop dette rum får at gi noget varme i et ellers neutralt og lidt koldt rum. Men der er dælme mange ting man gerne vil og kan bruge penge på ved sådan en flytning og der synes kæresten ik lige at der skal fyres alt for mange penge på netop entréen…. så det ville være en kanon hjælp til mig for at hive noget hygge og feminint ind her ?

 49. Ville give stuen en overhaling ??krydser SÅ Meget fingre for at jeg bliver den heldige

 50. Jeg ville male entreen, der har været repareret efter vandskade, og håndværkeren havde desværre ikke sans for æstetik. Farven skal være en hyggelig og varm :-)

 51. Mit soveværelse

 52. Jeg vil male en af stuens vægge i min nye lejlighed i en mørk grøn/blå. Så alt ikke bliver alt for hvidt i hvidt.

 53. Min entré trænger virkelig til en maler-overhaling af den helt store slags. Loftet er slidt og bærer tydeligt præg af diverse loftslamper, der har hængt der i tidens løb, og den tidligere ejer må have haft en svaghed for Zebraer, for skabslågerne på de indbyggede skabe er malet skiftevis sorte og hvide, hvilket står meget dårligt til entréens ternede gulv.

 54. Jeg vil male en væg i soveværelset, den trænger til noget nyt og flot, som din fine væg.

 55. Soveværelset og børneværelset trænger til en opfriskning med luksusmaling :)

 56. Soveværelset det var der jeg ville starte hvis økonomien var der. Det lyder og ser skønt ud.

 57. Min stue trænger i den grad til at blive malet, da jeg lige har opdaget en revne der, hvor en tidligere dør er blevet skjult.

 58. Min kærestes stue der er helt klam nikotin gul , og nu efter hans rygestop vil en opfriskning af stuen være dejligt

 59. Det ville da pynte med lidt farve, på mine hvide vægge ?

 60. Vores spisestue trænger virkelig. Der er mærker på væggen efter vores blå stole og efter racercyklen. I næste weekend skal vi have bænk op og ophæng til racercyklen, så det kunne være rart at få givet hele rummet en omgang !

 61. Uden tvivl vores spisestue!!! <3

 62. Jeg vil male min stue,jeg skal flytte rundt på møblerne, og jeg vil ikke gøre det før der er blevet malet,da man kan se der ikke er blevet malet de sidste 5 år, jeg skal holde rund fødselsdag til sommer, så må der gerne være nymalet og pænt. :)

 63. vores badeværelse trænger til en omgang maling og jeg overvejer kraftigt en mat grøn farve. tror det vil se skønt ud og passe godt til vores gamle hus. Vh katrine

 64. Jeg vil meget gerne male mit køkken alrum med jotuns nye kalkmaling, væggen bag spisebordet, så det bliver adskilt fra køkkenet og samtidig indrammer en ny spiseafdeling ??

 65. Vi har for nyligt besluttet at male én væg i hvert rum (naturligvis i forskellige farver) – nu skal det være slut med de rene, hvide vægge. Vores hus er arkitekttegnet fra slutningen af 1980’erne og ligger på landet i udkanten er en skov – det er et hus med masser af sjæl, lavet i solide materialer og sender tankerne hen på en kirke med dets maskuline form og med en skorsten i hver ende. Vi blev forelskede i det og flyttede ind for et år siden.
  Huset har på den ene langside terrassedøre – derfor vil vi male den (udefra) synlige væg i én farve. Således at når man kigger ind udefra ser man en masse smukke farver. Vi har i lang tid været fascineret af Eames’ farver, og synes faktisk at Jotun Lady’s nye Kalk Minerals maling falder godt i tråd med de farver, og det udtryk vi ønsker.
  Derfor er denne konkurrence ideel til vores (sommer)projekt.

 66. For en måned siden kom vores lille Otto til verden, og det ville være så fint at han fik andet end hvide vægge, nu hvor hans værelse skal til at indrettes. ❤️

 67. Vi er igang med at gennemrenovere et hus, og Jeg drømmer om at mine vægge har farven: St Pauls Blue, som er udviklet af Frama :-) Krydser mine fingre

 68. Jeg ville elske at give vores kommende børneværelse en lækker overhaling med Jotuns maling. Det har før været vores køkken og står nu helt bart og klart til en fin overhaling til at vores dejlige tvillinger kommer til verden i september.

 69. soveværelset

 70. Jeg ville shine soveværelset op – der er kedeligt og trænger til charme og hygge :-)

 71. Drømmer om at male en væg i mit meget hvide og kliniske badeværelse i en sart rosa. Jeg tror det vil være super flot, og så giver det badeværelset personlighed og kant – noget jeg synes der kan være svært at give netop dette rum!

 72. Åh, en lækker blog… jeg vil gerne vinde maling til min datters gamle værelse som skal til at være krea-rum med syning, tegning og maling….

 73. Åh hvor vil jeg gerne vinde! Vi har boet i vores hus i tre år og soveværelset trænger virkelig. Det skal vi snart i gang med, så hjælp til maling vil være en kanon hjælp. Krydser fingre for et lækkert tilskud til maling.
  Hilsner fra Dianna

 74. åh hvor ville det være pragtfuld at give stuerne samt begge børneværelser en overhaling <3 trænger hårdt efter 10 år og virker kedeligt i farverne <3 ville give et løft og fremhæve hyggen og charmen igen og blive indbydende <3 deltager hjertens gerne og håber heldet følger mig <3 <3

 75. Jeg vil elske at give hele vores hus en overhaling, men jeg ville nok starte med vores soveværelse – det trænger i den grad til lidt kærlighed :)

 76. Vores entre/Hall <3

 77. Jeg ville give vores stue en overhaling da der er så mange huller fra gamle skruer der har siddet i væggen og i går tog jeg tegninger ned som vores drenge har tegnet gennem årene og det var hængt op med lyserød klisterbånd så nu har vi en halv væg fyldt med gamle lyserøde klisterbånds rester?Så jeg krydser så meget fingre for at vi er de heldige herhjemme.

 78. Jeg vil meget gerne male min stue

 79. Ih, jeg ville så gerne give vores soveværelse en gang maling. Det trænger i den grad!

 80. Vores gang trænger virkelig til en ordenlig omgang maling. Vores børn og deres venner har ikke altid lige rene fingre og det kan man godt se på de (engang) hvide vægge :-)

 81. Jeg skal male mit kontor på Christianshavn. Det er ikke blevet malet siden engang i 80’erne og trænger virkelig til en omgang :)

 82. Vores entre trænger til en kærlig og hjælpende hånd.

 83. Åh det ville være en drøm!!!

  Jeg skal have malet mit køkken. 3 af væggene skal være hvide, men den sidste skal være sådan en “café latte” agtig farve.
  Faktisk har den lige nu en firkant, malet, af den farve jeg gerne ville have. Jeg købte en prøve for at tjekke om det nu ville være så godt som jeg forestillede mig, og det ville det helt sikkert!
  Men på en SU skal der altså spares lidt op før der er råd til at få det hele malet.
  Så at vinde her ville være mega fedt!!!!

 84. vi bor i lejebolig så for os er det ikke så aktuelt, men jeg vil gerne vinde sådan en omgang til mine forældres stue :)

 85. Vores entre trænger meget til en gang maling ?

 86. Vi er netop igang med at sætte vores gamle kontor i stand, fuldspartling af vægge, filt, maling osv., da der skal være soveværelse og børneværelse. De er en rigtig hyggelig process at skulle indrette det første børneværelse:-) Her kunne vi sagtens bruge denne fine præmie.

 87. Jeg vil drømme mig til et lækkert nymalet soveværelse, det er ikke blevet rørt ved i 10 år, så det ville være en skøn luksus.

 88. Vi er lige flyttet ind i vores nye, gamle hus fra 1927 – en gammel murermestervilla med mansardtag. Hele huset trænger til en kærlig hånd, men første etape bliver et nyt og større køkken og en renovering af entréen med den flotte trappe. Da vi netop har fået at vide, at jeg er gravid med tvillinger, er vi meget opsatte på at komme i gang hurtigst muligt. Her ville hjælp til maling falde på et særdeles tørt sted! :-)

 89. uha, der er den del rum at vælge mellem. Vi trænger faktisk grundlæggende til at få malet i sær i køkkenet

  vh
  jane z

 90. Jeg ville give mit soveværelse en overhaling:-)

 91. Vores køkkenalrum trænger i den grad til en overhaling, så jeg krydser fingre, arme og tæer for, at lykkens gudinde kigger i min retning :D

 92. Jeg vil male de 2 drengeværelser :) De trænger voldsomt til en istandsættelse.

 93. Jeg er lige flyttet i ny lejlighed for 2 uger siden, og kunne godt tænke mig at male en kommode til min søns værelse i en flot blå farve, samt male en geometrisk figur i det ene hjørne af hans legeværelse for at friske værelset op og gøre det hyggeligere og mindre voksen hvidt-kedeligt

 94. En væg i hvert rum skal males – huset har udgang til haven fra hvert værelse og derfor vil man udefra kunne se smukke farveskift i rummene. Det vil være en smuk kontrast til de ellers hvide vægge. Farverne synes perfekte, da vi er rigtig glade for Eames’ farver.

  • Hov – denne må godt slettes. Jeg troede ikke at mit første svar var kommet med, det er det. Så dette kan bare slettes fra listen.

 95. Vores stuer skal snart have en tur og her tænker jeg at skulle lege lidt med nogle fede farver på et par af væggene?

 96. Kunne være så lækkert! Er ved at lave børneværelse inden vores første barn kommer om lidt – så det ville være skønt med lidt farver på væggene derinde! :) <3

 97. Jeg vil så gerne give vores stue og ungernes værelser en overhaling! Vi er lige flyttet i hus, og alting koster jo, så vi prioriterer benhårdt :) Stuen trænger til mere lys, og min store dreng vil så gerne have en blå og grøn væg – så det skal han da have :)

  Håber, jeg er heldig :)

 98. Jeg kunne tænke mig at lege med farverne i en af mine stuer, der p.t. har helt hvide vægge. Måske kan det blive til et nyt og mere sammenhængende rum, når jeg tager hensyn til hvad der skal hænge på væggene?

 99. Køkkenet trænger :)

 100. også herhjemme kunne det være lækkert at få malet gangen :)

 101. Soveværelset! Jeg drømmer om et lækkert lyst, men stadig hyggeligt og afslappet rum og maling skal der til!

 102. Både vores gang og soveværelse trænger i den grad til en gang maling. Hold da op det ville være lækkert. Krydser fingre.

 103. Åh det ville være en lækker præmie at vinde :) Skal flytte i ny lejlighed her snart og der er de mest forfærdelige farver på væggene. Så der er en stue, entre og køkken jeg meget gerne vil have malet og maling er jo lidt dyrt så det vil være helt fantastisk hvis jeg kunne være så heldig :)

 104. Min kæreste og jeg skal igang med vores første større boligprojekt – projekt køkken! Derfor skal vi have malet en væg i en mørkere farve end de andre, og også male nogle skabe :)

 105. Jeg vil elske at give vores gang en ordenlig overhaling med et flot farve.
  Det er et trist og kedeligt rum i lejligheden som sagtens kunne blive meget mere indbydende.

 106. Stuen

 107. Ih jeg vil rigtig gerne male vores køkken – sådan et gavekort, ville give det spark der skal til for at komme i gang ;-)

 108. En lille entre og stuen

 109. Jeg ville helt klart give soveværelset en overhaling og male det.
  Pt. er det en typisk “knækket hvid”, som egentligt også trænger til en omgang maling, da vores møbler har lavet nogle trælse mærker i malingen efter mange års slid… I samme omgang ville jeg købe nyt sengetøj, sengetæppe og lækre puder, så det får den helt rigtige “luksus-hotel” følelse ;)

 110. Uh, mange rum kunne godt bruge en klat maling. Alt blev hvidt da vi flyttede ind og jeg ikke kunne hjælpe da jeg var gravid. Nu kunne 80’er badeværelset eller soveværelset godt bruge lidt stemning.

 111. Mit værelse vi er ved at lave om :)

 112. Det er helt klart soveværelset, der skal have en lækker mørk blå farve. Har længe haft kig på St. Pauls Blue

 113. Min kæreste og jeg har købt et hus, som vi flytter ind i d. 1. juni og der kunne vi rigtig godt bruge noget god maling! Alle rummene trænger til en overhaling, men specielt stuen kunne jeg godt tænke mig, at gøre lidt ekstra ud af med “falske” paneler af maling – måske en støvet grøn :-)

 114. Jeg vil gerne male i gangen og i soveværelset. Det kunne friske vældig meget op.

 115. Jeg vil male vores spisekøkken. Det er det første man ser når man kommer ind i vores lejlighed, men også det første der afslører at der trænger til at blive malet. har også brug for lidt mere farve i mit liv (på alle måder) Er bare så klar til forandring.

 116. Min datter har lige fået nyt værelse, og det er, som hun påpeget, meget hvidt og kedeligt. Det ville vi fluks male i en farve hun ville være med at vælge. Så fint!
  Dejlig blog og smukke billeder!

 117. Jeg synes det er på tide, min stue får en opfrisker og lidt kærlighed <3

 118. Hvis jeg vandt ville jeg gøre mine forældre glade og give de malingen, så de kunne få males deres hus udvendigt. ;)

 119. vil lave vores datters værelse om til stor-pige værelse

 120. Mon man stadig kan nå at deltage? Jeg prøver lukken og drømmer om at give stuen en omgang, den trænger lidt…

 121. Hej Boligcious.

  Det er helt vildt dejligt at se at i afholder sådan nogle spændende konkurrencer for jeres brugere.

  Jeg driver en konkurrence oversigt hvor alle de største danske konkurrencer figurerer. Hvis i kunne tænke jer et samarbejde som resulterer i flere besøgende til jeres side, så hører jeg meget gerne fra jer.

  Min hjemmeside hedder Konkurrencer Nonstop

Leave a Comment

Email (will not be published)