DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Man in the Ocean

Dystert og spændende værk fra Joanna Jensen. Et nyt udtryk fra den unge kunstner, men stadig med hendes DNA i de helt små detaljer og teknikker. Kunstenprintet her hedder “Man in The Ocean” og det minder mig om, hvad abstrakt kunst handlede om, da jeg var barn. Min mor er også kunstner, og vi havde MANGE værker hængende. Jeg elskede (gør stadig) abstrakt kunst, fordi man kan skabe sin egen historie og konstant gå på opdagelse og finde skabninger – Lidt ligesom når man ligger på græsset og ser på skyer 🙂

Titlen appellerer til min barnlige nysgerrighed, og jeg har nu siddet og ledt efter manden i havet i et kvarter… kan ikke finde ham, frygter, at jeg har mistet kontakten til mit indre barn – Hjælp… kan du finde ham?

Man in the Ocean

Hvis du kan lide værket, så kan du købe det her i en limited edition af 10 stk.

 

Man in the Ocean
Artikel
Man in the Ocean
Beskrivelse
Dystert og spændende værk fra Joanna Jensen. Et nyt udtryk fra den unge kunstner, men stadig med hendes DNA i de helt små detaljer og teknikker. Kunstenprintet her
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply