Uncategorized

Essensen af 2016 i et billede

Nyt år = Forandringer! En gang om året får jeg lyst til at ryste posen ændre udtrykket i hele huset. Jeg gør det sjældent, for jeg kan nu egentlig ret godt lide mit hjem som det er. MEN lidt forandringer skal der til.
Jeg laver ikke helt om, og møblerne får lov at blive, hvor de er mest fordi de ikke rigtig kan stå på andre måder. I år vil jeg lege med farver og materialer – tunge materialer, og dybe blå nuancer. De blå nuancer startede jeg på i sommer, og jeg er vild med dem.

I dag fandt jeg et billede på Pinterest, som bliver mit inspirationsbillede for 2016. For mig rummer det her billede hele essensen af de farver, materialer og den stemning jeg vil leve med i MIN stue, i 2016.

Essensen af 2016 i et billede

Velour giver et helt specielt spil og dybde i farven, som jeg er ret vild med. Den måde puffen nærmest tager maleriets abstrakte udtryk og fører det videre, finder jeg utrolig smuk. Stemning her er varm og vekommende, kunstnerisk, boheme og kreativ. Jeg får lyst til at være i det her rum, det tiltrækker mig virkelig, og derfor bliver det et af mine inspirationsbilleder for 2016

Hvis du gerne vil finde dine egne billeder, der giver dig følelsen af at have ramt en retning eller en stemning som du gerne vil overføre i dit hjem, så kig på min pinterest board LIVING – Udvælg nogle billeder, print dem ud og hæng dem op et sted, hvor du tit går forbi, og lad dem være en inspirationen mod målet.

Billedekilde: sarahsarna.com

Essensen af 2016 i et billede
Artikel
Essensen af 2016 i et billede
Beskrivelse
Nyt år = Forandringer! En gang om året får jeg lyst til at ryste posen ændre udtrykket i hele huset. Jeg gør det sjældent, for jeg kan nu
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply