INTERIØR Uncategorized

Tjek vores nye spisebordsstole

Indlægget er sponsoreret af By Lassen, som jeg har haft et tæt samarbejde med i årevis.
Ord, holdninger og valg af emner jeg bringer op her, er fuldstændig selvvalgt.

 

D R Ø M M E S T O L E N

Første gang jeg så Lassen Chair forelskede jeg mig pladask. By Lassen lancerede for nylig Lassen Chair, og første gang jeg så den, var det blot på en pressemeddelelse, der tikkede ind i min mailboks. Kærlighed ved første blik.

Jeg synes stolen er så utrolig smuk og harmonisk i sit formsprog. Udover at være elegant er den imødekommende med sine bløde armlæn, der inviterer til kram.

Lassen Chair er en hyldest til arkitektbrødrene Lassen, deres kompromisløse tilgang og særlige fornemmelse for detalje, kvalitet og form. I den nye stol forenes Flemming Lassens svaghed for organiske, bølgende og fabulerende former med Mogens Lassens sans for stringente konturer.

Et er, at stolen er smuk, men er den god at sidde i? Det kan man jo ikke vide ved blot at kigge på et billede. Den ser komfortable ud, men det er noget af en svær kunst at designe stole, som er god at sidde i. Jeg VILLE have den stol, så den havde bare at løse mine to udfordringer. 1: Den skal være god at sidde i og 2: min kæreste skulle kunne lide den.

Der gik et nogle uger før jeg ved pressefremvisning af stolen kunne prøve at sidde i den. Da jeg så den live var den lige så lækker som på billedet, og heldigvis var den god at sidde i, den er ikke bare god at sidde i, den er fuldstændig fantastisk at sidde i, og det er helt ærligt!

Så var der bare min kærestes mening omkring stolen. Jeg fik stolen hjem på prøve, og var ret spændt. Thomas min kæreste, synes stolen er den flotteste stol han har set og han synes ligesom jeg, at den er helt perfekt at sidde i. Jaaaa…. så er alle glade og stolene blev bestilt, en til os hver! Nu skal vi så bare finde ud af, hvilke øvrige stole der skal omkring vores spisebord. De skal klæde Lassen Chair, være komfortable og passe ind i spisestuen. Og hvorfor vælger vi ikke bare Lassen Chair rundt om hele bordet tænker du nok? Jo det er fordi, at det i vores verden ikke må blive for perfekt og pænt, så vi mikser med en anden stol for at gøre det lidt mindre højtidligt.

Lassen Chair, fås i flere farver og tekstiler og den fås også i læder. Du kan se dem alle her

TIP. Stolen er altså også rigtig pæn ved skrivebordet, just saying.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply