KIDS Kontoret (Office)

Bobles til voksne!

Indlægget er lavet i samarbejde med Bobles.

Nej Bobles har ikke lavet en voksenserie, men voksne kan med stor fordel bruge Bobles, og det har jeg testet.

Lad os gå et par måneder tilbage, vi skal tilbage til september, hvor jeg holdt tale på Designmuseum Danmark i forbindelse med den skønne udstilling “Barnets Århundrede” – Sammen med Bobles var jeg inviteret til at fortælle et par ord. Vi havde en fantastisk dag. Da jeg var færdig på talerstolen, nød jeg at sidde og lytte på Bolette (stifter af Bobles) mens hun passioneret fortalte om Bobles. Vi sad alle sammen på ORMEN, nogen sad lidt højere, fordi de havde fået en FISK ovenpå ORMEN. Forvirret? Det forstår jeg godt. Bobles designer tumlemøbler, masser af fantasifulde tumlemøbler til stor glæde for børn.

Bobles til voksne!

Et stk. ORM med et stk. FISK ovenpå = perfekt i højden.

Ormen er cylinderfomet, med en lille udadvendt bue i den ene ende. Derfor kan man sidde og rokke lidt, når man sidder på den.. det er ligesom at sidde på en bold. Både Pernille fra Boligcious og jeg var ret begejstrede for oplevelsen, vi sad virkelig godt. Bolette fortalte om en undersøgelse de havde foretaget i en 0-klasse. Her var alle stole skiftet ud med ORMEN, og det fik en markant ændring på klassens ro og koncentrationsevne. Børn egner sig nemlig ikke til at sidde stille, de koncentrerer sig bedst i bevægelse – Jeg tror voksne har det på samme måde.

Bobles til voksne!

På Bobles hovedkontor sidder alle på Bobles! Der er ingen kontorstole. ORMEN som stol er godkendt og anbefalet af fysioterapeuter.

Pernille og jeg blev ret ivrige. Vi har begge rygproblemer og tanken om at ORMEN kunne gøre de lange dage foran computeren mere komfortable var for fristende.

Vi lånte en ORM og en FISK… man bliver nødt til at have en FISK til at lægge ovenpå, hvis man skal have den passende højde til skrivebordet.

Nu har vi testet den et stykke tid. Jeg krævede lidt tilvænning, men Pernille var lykkelig fra starten. Hun er SÅ glad for sin og bruger den hver dag. Jeg er virkelig også blevet glad for min, og den har gjort min arbejdsstilling meget bedre. Jeg er holdt op med at sidde med benene over kors, og jeg bliver slet ikke så træt længere. Jeg kan mærke, at jeg er blevet stærkere i mit “korset” fordi det er umuligt at sidde og “hænge” på ORMEN.

Bobles design er heldigvis flot, og derfor passer min ny “kontorstol” perfekt ind alle steder. Den grå model som vi har valgt, er en nyhed, og den gør det altså lidt nemmere at integrere ORMEN på kontoret.

Så snart jeg stiger af ORMEN, hapser min søn den. Sjovt som Bobles tiltrækker børn, også selvom den er grå og fungerer som kontorstol hjemme hos os:-)

Bobles til voksne!Bobles til voksne! Bobles til voksne! Bobles til voksne! Bobles til voksne! Bobles til voksne! Bobles til voksne! Bobles til voksne!

Bobles kan købes her – Kig forbi der er kommet masser af nyheder og der er helt sikkert nogle gode gaveideer.

 

Bobles til voksne!
Artikel
Bobles til voksne!
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Bobles. Nej Bobles har ikke lavet en voksenserie, men voksne kan med stor fordel bruge Bobles, og det har jeg testet. Lad os
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply