Hjemme hos Boligcious KIDS

Design dit eget kugletæppe – Boligcious version

Kugletæpper er jo ikke et nyt produkt – det har længe været muligt at finde de runde uldtæpper i alskens farver. Nyt er dog at man helt selv er herre over farvesammensætningen! Dette fine tiltag står det danske firma Ruggit for. I slutningen af 2014 lancerede de på deres hjemmeside den nye funktion www.ruggit.dk/designer hvor du frit kan vælge mellem 70 forskellige farver, samt bestemme i hvilken størrelse du ønsker på tæppet (fra Ø60cm til Ø300cm).

Jeg har afprøvet designer-funktionen, og kan melde at det er virkelig nemt! Spørgsmålet er bare om du kan stoppe med at lægge farver til, inden det bliver helt regnbuefarvet 😉 Heldigvis kan man nemt trykke på en valgt farve for at fjerne den igen.

Dette er mit resultat i design-funktionen, tænkt til pigernes værelse, derfor de meget pigede farver. Det færdige resultat kan du se længere nedenfor. NB: mønstret, der opstår i design-funktionen, overføres ikke til det færdige tæppe – det er kun farverne, der tæller.

Design dit eget kugletæppe - Boligcious version

Design dit eget kugletæppe - Boligcious version
Det færdige tæppe på pigernes værelse

Design dit eget kugletæppe - Boligcious version

Design dit eget kugletæppe - Boligcious version
Linnea holder theselskab på tæppet med storesøsters Disney Infinity figurer…der sjovt nok næsten er colour coordinated.

Når du har fået sammensat farverne i det mønster, du ønsker, sendes designet til Nepal, hvor ulden farves, filtes i kugler, og syes sammen, hvorefter dit tæppe er klart til at blive sendt hjem til dig.

Nedenfor er et par billeder fra Ruggits produktion i Nepal (lånt fra www.instagram.dk/ruggit). Du kan læse mere om fremstillingen hér.

Du kan selvfølgelig også bestille et færdigdesignet tæppe på ruggit..dk

Design dit eget kugletæppe - Boligcious version

Design dit eget kugletæppe - Boligcious version

Design dit eget kugletæppe – Boligcious version
Artikel
Design dit eget kugletæppe – Boligcious version
Beskrivelse
Kugletæpper er jo ikke et nyt produkt - det har længe været muligt at finde de runde uldtæpper i alskens farver. Nyt er dog at man helt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply