GAVEGUDEN Gaveidéer (Gift ideas) Jul (X-mas)

Design Letters

Design Letters wish YOU a merry x-mas!

Design Letters

Julegaveideer fra Design Letters sortiment


I Design Letters sortiment finder du gaver til at lægge under juletræet til både hende, ham og børnene. De emmer alle af tidløs design, flere funktioner, enkelthed og ikke mindst af et grafisk touch fra Arne Jacobsens typografi. Ved at vælge et specifikt bogstav kan du gøre gaven endnu mere personlig. En fødselsdagsdug eller en stol med opbevaring kan være en gave til hele familien. En brainstorm- eller malebog er en gave til kreativiteten. Se med her og find den gave du ønsker dig eller kunne tænke dig at glæde en anden med:
 Design Letters
Køb de viste Design Letters produkter lige her:

Measure man og woman Wallsticker – Målebåndet til væggen, så børnene kan have det sjovt med at måle sig selv. En grafisk og illustrativ nyfortolkning af det klassiske målebånd. Pris 449,00. Kan købes her Woman og Man

T-pot – Gaven til teelskeren. Te kanden i porcelæn har et flot tidløst design med rene linjer og et enkelt udtryk, og Arne Jacobsen’s vintage typografi, T for te. Pris 599,95. Kan købes her

Happy Birthday dug – Grafisk fødselsdagsdug, der kan bruges igen og igen, og som gør festen stillig som aldrig før. Kan styles på tusind måder. Med AJ Vintage ABC. Pris 599,00. Kan købes her

Stool & Storage – Opbevaringsskammel, designet af Christian Flindt. En praktisk skammel som passer i entréen, hvor du kan gemme huer og vanter væk. Passer også i stuen eller i børneværelset. Låg tilkommer og for at få et blødere underlag kan du kombinere skamlen med en hynde af uld. Pris 1.199,00. Kan købes her

Vase 0-9 – Grafisk og enkel vase med Arne Jacobsens typografi med tallene fra 0-9. Pris 499,00. Kan købes her
Pude med bogstav – Få din personlige pude med dit personlige bogstav på, som vil gøre dit soveværelse ekstra personligt. Pudebetrækket findes med bogstaver fra A-Z, og sælges uden fyld. På pudens bagsiden står good night. Pris 149,00. Kan købes her
Table to Go – Elegant, stilfuldt og funktionelt sidebord i lakeret stål. Håndtaget kan være i niveau med den runde bordplade eller tages op som et håndtag. Derved kan To Go Table let flyttes fra sted til sted. Det har en tung fod, hvilket sikrer, at bordet står godt og stabilt. Brug To Go Table som et ekstra sidebord, sengebord eller som et sofabord. Pris 1.599,00. Kan købes her
ABC tallerkener – Flotte og grafiske tallerkener. Arne Jacobsens typografi er assymetrisk placeret på hver tallerken og skaber et flot blikfang på bordet eller som platte på væggen. indes i alle bogstaver undtagen W, Æ, Ø og Å. Pris 199,00. Kan købes her
Porcelænskrus – De grafiske krus kan bruges både i køkkenet, på børneværelset, kontoret, reolen eller badeværelset. Stabel dem med små budskaber. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser. Findes i alle bogstaver undtagen W, Æ, Ø og Å. Pris 129,00. Kan købes her
Malebog – Her kan de små poder lære alfabetet, mens de maler. De enkelte sider er med “tear-off” effekt, så siderne ikke rives i stykker, når du river en side ud. Bogstaver/typografi er designet af Arne Jacobsen. Pris 159,00. Kan købes her
Farveblyanter – Pakken indeholder 15 stk farveblyanter i alle regnbuens farver. Udenpå farveblyanterne står Arne Jacobsen´s vintage ABC typografi. Er samlet i et smuk, sort og rundt rør. Pris 139,00. Kan købes her
Børnebestik – i melamin med den velkendte Arne Jacobsen typografi. Bestikket kan sættes sammen med de øvrige dele i melamin-serien til børn. Pris 199,00. Kan købes her
A-ZZZ Sengelinned – Lækkert sengetøj med typografien tegnet af Arne Jacobsen i 1937. Sengetøjet er i 100% økologisk bomuld. Enkelt, grafisk og utroligt blødt! Pris 849,00. Kan købes her. Køb til børn her
Brainstorm – Brainstorm og skriv dine ideer i bogen. Den gør det ret nemt at organisere sine ideer og drage konklusioner på den modsatte side. Pris 146,00. Kan købes her
Calendar 2016 – Funktionel og flot A5 kalender. Ugentlig oversigt samt plads til notater på hver side. Pris 169,00. Kan købes her
Actions – Med denne notesbog kan du skrive ugens mål eller måske et mere langsigtet mål. En flot detalje på skrivebordet. Pris 169,00. Kan købes her
Se Design Letters produkter på deres hjemmeside designletters.dk

Lad dig inspirere af Design Letters stylinger


Design Letters

Indlægget er sponsoreret af Design Letters – Redaktionen har selv udvalgt alle gaveidéerne fra deres fine grafiske sortiment ♥
Design Letters
Artikel
Design Letters
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply