Jul (X-mas)

Stemningsfuld jul med et humoristisk twist

Julen er steminigsfuld og hvis du ligesom jeg godt kan lide, at der sniger sig lidt farver og humor ind, evt. i en kitschet retning, så er dette indlæg lige noget for dig. Her finder du sjov pynt til juletræet, en skøn stage og inspiration til et dekadent julebord fra en anden tid.

Jeg er stor fan af Artilleriet.se, en super lækker webshop, som har et til tier lidt dyrt, men også skønt sortiment til dig, der gerne vil væk fra mainstream eller i hvert fald supplere lidt op med interiør i en helt anden klasse. Artilleriet har et sortiment af håndpukkede items, der både er smukke, skøre, kitschede, unikke og fantastiske. Udover webshoppen laver de dygtige ejere også et online magasin: A.Journal Her er kælet for smukke detaljer og altid super lækker stemning i deres stylede fotos. Se med her og lad dig inspirere

Her er et par af mine favoritter som ikke allerede er udsolgt 🙂


:

Se mere julepynt her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply