BØGER INTERIØR Jul (X-mas) RUM OG INDRETNING UDENDØRS

Dyrk hverdagsmagien og humoren

Dyrk hverdagsmagien og humoren

”Happy Home Outside – Everyday Magic for Outdoor life” er ny bog af Charlotte Gueniau, grundlægger og Kreativ direktør hos RICE. Den nye bog er Charlottes femte. Med ”Happy Home Outside” beskriver Charlotte, hvordan vi kan tage hverdagsmagi, humor og endnu flere farver med udenfor og på den måde skabe udendørsrum, der giver plads til at slappe af og glemme hverdagsræset for et øjeblik. Der er ideer til indretning, DIY og opskrifter i bogen, og den kan købes lige her.

 

Dyrk hverdagsmagien og humoren

Dyrk hverdagsmagien og humoren

 

Det er måske ikke lige årstiden til de de mange inspirerende ting i haven, som bogen lægger op til – men jeg er sikker på at Charlotte smilende vil sige, tag et tæppe og en kop te med ud, sæt dig og kig i bogen og bliv inspireret til foråret, der jo kommer. Lige nu kan du tilføre lidt magi ved at tænde nogle fakler i haven, lav snobrød, pynte op med noget der gør dig glad, og som spreder smil og varme – og skal det være en havenisse, så har RICE det i sit sortement!

Dyrk hverdagsmagien og humoren

DR K sender i aften en udsendelse fra Charlottes hjem. Det er værten Frederikke Aagaard og hendes gæst, tekstildesigner Margrethe Odgaard, som flytter ind i Charlotte hjem i Odense. Her skal de afprøve og opleve hjemmets indretning og den livsstil, det udtrykker. Og senere stiller de sig selv og hinanden spørgsmålet: “Vil du bo her?”

Her på redaktionen kan vi kun svare et stort JA til det spørgsmål. Vi har været der, og kan fortælle, at man bliver ret så glad og varm af at være i deres farveglade og kunstneriske rammer. Der er højt til loftet, humor og livsglæde – det er ret så livsbekræftende.

Dyrk hverdagsmagien og humoren

Der ligger meget mod i at være farveglad i vores land. Hvis du kunne tænke dig lidt mere farve i dit liv, så kig tilbage på RICE’s blogtakeover, hvor de præsenterede deres nye tapet-kollektion, og se om det kunne være en ide til dit hjem.

Dyrk hverdagsmagien og humoren

 

Oven på alt dette er vel kun at sige: Husk farverne og humoren, hyg dig udenfor og inviter til fest i haven, og ikke mindst:

Dyrk hverdagsmagien og humoren

Et lille tip: RICE har samlet en kategori med fine ting til pakkekalenderen, se evt. her

Dyrk hverdagsmagien og humoren

Dyrk hverdagsmagien og humoren
Artikel
Dyrk hverdagsmagien og humoren
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply