Ceramics Jul (X-mas)

#2 Julens Must have 2015

Du får lige lidt flere favoritter i dag. Julepynt 2015 som jeg synes er så fin, at jeg gerne vil tilføje det til min julekasse i år. Denne gang kaster jeg mig over keramik og finurligt design ♥

#2 Julens Must have 2015

Den finestst lille julekonstellation i keramik fra Finnsdottir. Her står kalenderlyset yndigt hele december. Total must have stage for mit vedkommende. Kan købes hos Designdelicatessen til kun 250 kr.

#2 Julens Must have 2015

Hun er da også SÅ fin den lille engel her. Hun hedder Angel og er lavet af Pi Bjørg, hvis univers jeg elsker. Hende her vil være så fin i et julestilleben. Fås i flere størrelser her

#2 Julens Must have 2015

IGLOO fyrfadsstage også af Pi Bjørg. Den vil min søn finde vildt hyggelig er jeg sikker på. Pi har faktisk gennem de seneste år added flere og flere små finurlige keramikfigurer til hendes juleunivers. Man kan jo ønske sig lidt hvert år, der er nok til at skabe et skønt julelandskab. Tjek det hele her

 

#2 Julens Must have 2015

Kählers juleserie Nobili som jeg også nævnte tidligere i dag, byder også på de her fine juletræsformede fyrfadsstager. De minder mig om min barndom. Vi fik nemlig lov at lave fyrfadsstager efter samme princip i formningstimerne – Jeg kan afsløre at mine på ingen måde lignede de her.

Nobili stagerne er ligesom julekuglerne fra samme serie, dyppet i smukke glasurer. Jeg lover dig, at en stribe af de her på julebordet sammen med lidt gran og kogler…. Vupti, så har du et smukt julebord!

#2 Julens Must have 2015
Artikel
#2 Julens Must have 2015
Beskrivelse
Du får lige lidt flere favoritter i dag. Julepynt 2015 som jeg synes er så fin, at jeg gerne vil tilføje det til min julekasse i år. Denne
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda
  november 14, 2017 at 17:51

  Hejsa
  Ved du hvor man kan købe Pi Bjørgs keramik jule Engel?
  Mange hilsner
  Linda bendixen

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 15, 2017 at 11:02

   Hej Linda
   Jeg har lige siddet og kigget lidt rundt men kan ikke finde en webshop der forhandler dem. Jeg synes du skal prøve at skrive eller ringe til hende. Hun har vist ikke nogen hjemmeside men hvis du googler hende kommer hendes tlf. nummer frem.

   Kh. Malene

Leave a Reply