BØGER

En bog dedikeret til fregner


VI ER FREGNET


En bog dedikeret til fregner

“Vi er fregnet” er et utroligt interessant kunstprojekt, som er en legende indsigt i de fregnede mennesker blandt os, og ikke mindst den blotte eksistens af fregner. Projektet udmønter sig i en bog, hvor fotograf Jonas Carmhagen har fotograferet over hundrede mennesker med fregner i ren og skær dagslys. Jonas vil gerne fortælle alle – fregnet eller ej – at de er smukke præcis på den måde, de er skabt, samt at perfektion og ufuldkommenhed ikke nødvendigvis er hinandens modsætninger.

En bog dedikeret til fregner

STØT PROJEKTET
For at hjælpe med at bringe denne kunstfærdige bog til livet, kan du besøge deres Kickstarter kampagne. Faktisk så udløber muligheden om 6 dage, så synes du om ideen og billederne, har du mulighed for at bidrage her. De indsamlede midler vil gå til at færdiggøre trykning og distribution af bogen, så ethvert beløb kan gøre en forskel.

LÆS OG SE FLERE FOTOS
Besøg deres hjemmeside hvor du kan se en video om projektet og selvfølgelig også forudbestille bogen.
Se flere flotte fotos på we are freckled’s Instagram-profil.

 

En bog dedikeret til fregner

Jeg har fregner, har du?

En bog dedikeret til fregner
Artikel
En bog dedikeret til fregner
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria Louisa Rosendal Søltoft
  oktober 29, 2015 at 11:35

  Hej Malene

  Skønt projekt og jeps jeg har fregner overalt! Som teenager hadede jeg dem virkelig og gik i langærmede trøjer etc., men blev heldigvis mere selvsikker. I dag elsker jeg dem! Om vinteren er de ligesom i dvale og så ved den første forårs sol popper de frem, som mine små følgesvende.
  Håber virkelig de får fundet projektet, må på Kickstarter og bakke op.
  Rigtig god dag.
  Hilsner fra havnen, Maria-Louisa

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 31, 2015 at 08:00

   Hej Maria
   Tak for din skønne besked, jeg genkender det med de lange ærmer, ikke hos mig selv dog, så mange har jeg DESVÆRRE ikke. Det tog mig mange år, før jeg fandt ud at, hvorfor min forfængelige mand havde svært ved kortærmede bluser. Vi skulle lange over de 22 grader før han måtte kaste håndklædet i ringen og overgive sig til varmen. Han hadede sine fregnede arme, det er faktisk stadig lidt svært for ham.
   Jeg synes fregner er smukke, jeg vil gerne have flere.

   Kh. Malene

Leave a Reply