BØGER D.I.Y.

DIY: Magasin opbevaring

Der findes så mange lækre og smukke magasiner og også coffee table books! Jeg er selv stor-samler af begge dele, og de står i rækker og ligger i stakke som en del af min indretning. I går fandt jeg en ret cool DIY på Livet Hemma og den kunne jeg godt finde på at kaste mig ud i. Det er en flot og ny måde at flashe sine smukke magasiner og bøger på, og den giver noget nyt til boligen!

De klassiske og meget populære gallerilister Mosslanda fra Ikea på væggen til bøger, billeder og magasiner er der sådan set ikke noget nyt, men at sætte dem på en bordplade og stille dem skråt op af væggen fasmonteret på væggen er nyt og ret lækkert. Bordpladen har marmorlook, hvilket gør den ekstra dekorativ. Listerne og pladen sat sammen på denne giver et flot møbel i sig selv. Bordpladen er også fra Ikea og kan købes her

Du kan se hvordan du gør og hvad du skal bruge lige her

DIY: Magasin opbevaring
Artikel
DIY: Magasin opbevaring
Beskrivelse
Der findes så mange lækre og smukke magasiner og også coffee table books! Jeg er selv stor-samler af begge dele, og de står i rækker og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply