Kunst TIL VÆGGEN (Walls)

Vild med dans

I aften står den på Vild med dans igen. Enten elsker eller hader man det. Hvad end man gør, så er der noget meget fascinerende ved kroppene, der smukt bliver fremhævet i det elegante dansetøj og de finpudsede kropsholdninger.

Vi sætter i dag spot på dansen som kunst til væggen, og det med bud på bevægelse og kroppens form portrætteret på forskellig vis.

Vild med dans

 

Sprællebjørnene Wood Bears i laserskåret krydsfiner og håndmalet fra danske StrupsDancer 03 af svenske Amelie Hegardt hos Paper Collective (bemærk hendes fine animationer rundt omkring på hendes hjemmeside) – Den engelske kunstner og fotograf Bertil Nilssons er bla. ret fascineret af dansen og arkitekturen, og det ses i hans vel komponerede og flotte fotos af dansere. Han sælger nogle af sine fotos fra sin hjemmeside – Jane Avril af Maurice Biais fra All Posters – Fotograf Jeffrey Vanhoutte og filminstruktør André står bag en smuk foto serie, hvor en danser blev fotograferet midt i smukke skyer af mælkepulver. En del af en annoncekampagne for en hollandsk kaffefløde. Oplev flere af disse dramatiske fotos her – De optrædende, finurlig illustration af danske Karina Bækkelund – Dancing Bear illustration af Sarah Jane – Smukke fotos af den canadiske fotograf og danser Aleksandar Antonijevic, bestil som print –  Bertil Nilsson øjebliksbillede af to dansere i bevægelse – Vores kendte plakatmester, tegneren Sven Brasch med plakaten Danmarks største danseskole. Han var efter sigende selv en eminent danser. Købes hos Dansk Plakatkunst – Blæk og akvarel illustration Svanesøen no. 2 af danske Lea Hoffmann

God fredag

Vild med dans
Artikel
Vild med dans
Beskrivelse
I aften står den på Vild med dans igen. Enten elsker eller hader man det. Hvad end man gør, så er der noget meget fascinerende ved kroppene, der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply