Vild med dans

I aften står den på Vild med dans igen. Enten elsker eller hader man det. Hvad end man gør, så er der noget meget fascinerende ved kroppene, der smukt bliver fremhævet i det elegante dansetøj og de finpudsede kropsholdninger.

Vi sætter i dag spot på dansen som kunst til væggen, og det med bud på bevægelse og kroppens form portrætteret på forskellig vis.

Vild med dans

 

Sprællebjørnene Wood Bears i laserskåret krydsfiner og håndmalet fra danske StrupsDancer 03 af svenske Amelie Hegardt hos Paper Collective (bemærk hendes fine animationer rundt omkring på hendes hjemmeside) – Den engelske kunstner og fotograf Bertil Nilssons er bla. ret fascineret af dansen og arkitekturen, og det ses i hans vel komponerede og flotte fotos af dansere. Han sælger nogle af sine fotos fra sin hjemmeside – Jane Avril af Maurice Biais fra All Posters – Fotograf Jeffrey Vanhoutte og filminstruktør André står bag en smuk foto serie, hvor en danser blev fotograferet midt i smukke skyer af mælkepulver. En del af en annoncekampagne for en hollandsk kaffefløde. Oplev flere af disse dramatiske fotos her – De optrædende, finurlig illustration af danske Karina Bækkelund – Dancing Bear illustration af Sarah Jane – Smukke fotos af den canadiske fotograf og danser Aleksandar Antonijevic, bestil som print – Bertil Nilsson øjebliksbillede af to dansere i bevægelse – Vores kendte plakatmester, tegneren Sven Brasch med plakaten Danmarks største danseskole. Han var efter sigende selv en eminent danser. Købes hos Dansk Plakatkunst – Blæk og akvarel illustration Svanesøen no. 2 af danske Lea Hoffmann

God fredag

Vild med dans
Artikel
Vild med dans
Beskrivelse
I aften står den på Vild med dans igen. Enten elsker eller hader man det. Hvad end man gør, så er der noget meget fascinerende ved kroppene, der
Forfatter
Boligcious

Leave a Comment

Email (will not be published)