Entré -(HALLWAY) INTERIØR Uncategorized

Knager til den lille entré

Jeg får ofte henvendelser fra jer omkring emner, som I ønsker, at jeg tager op (tak for det, skønt med engagerede læsere) – Størstedelen af jer har udfordringer med entréen, og det forstår jeg godt – Jeg har selv været ude i de vildeste “Georg Gearløs” løsninger hjemme hos mig.

Forleden fik jeg et ønske fra en læser, om jeg ikke ville skrive et indlæg om knager til entéen! -Og jo det vil jeg da, så det er det dagens indlæg handler om. Jeg har skrevet om fede knager og knagerækker før, men det er nogle år siden. Jeg fandt faktisk nogle ret cool nogle, de er stadig cool, og dem kan du jo også tjekke – Link her.

Få styr på det løse med smukke
KNAGER


STROPP

“Stropp” – En nyhed fra by Lassen med utrolig mange anvendelsesmuligheder. Jeg har netop været til bloggeraften hos by Lassen, og her skulle vi style med Stropp. Det var ret sjovt at opleve, hvor mange forskellige muligheder der findes med Stropp, lige fra, flaske- og magasinholder, til servietring, viskestykke-hanger m.m. Jeg har sågar brugt mine som strop til gardinerne.
Tjek hashtag: #bylassenstropp på instagram og se de mange løsninger fra den bloggeraften.
*Leder du efter link til STROPP og VIEW (spejlet)? – tjek billedets hotspost 

Her kan du se, hvordan Rikke fra Thatnordicfeeling og jeg brugte STROPP i entréen

Knager til den lille entré

STROPP er i læder og findes i tre farver: Pudder, sort og brun, alle med messing knop – Der findes også en helt sort STROPP i sort læder med sort knop. 2 stk. 399,00 (køb via hotspots på øverste billede) – Er du vild med de smukke spejle? -Spejlet VIEW er også fra by Lassen, jeg er ret begejstret for det. Med “View” kan du skabe illusionen om et vindue, og det vil visuelt adde flere kvadratmeter i din entré. VIEW kan købes via øverste billedes hotspots

.Knager til den lille entréKnager til den lille entré


 

COPENHANGER

Copenhanger – En svævende garderobe, som optager minimal plads og rummer en masse. Copenhanger er ikke alene genial i den lille entré, den er også smuk. Stærkt nordisk udtryk, dansk designet i FSC certificeret træ. LOVE!


 

SWING

SWING fra LindDNA, har jeg netop hængt op i min entré og den er altså også genial, og virkelig rå! Brug den med bøjler eller S-kroge og få plads til MANGE jakker på ganske lidt plads. Links til køb – klik på det lille hotspot

Knager til den lille entré

LindDNA står også bag WALL DOTS, en knage i organisk form beklædt med genbrugslæder. Fås i flere farve og størrelser fra 300 kr. kan købes her


 

CONCRETE HOOKS

Knager til den lille entré

 

Disse knager fra Korridor Design er rå og super flotte. Jeg har brugt dem flere steder i boligen, til alt fra garderoben (naturligvis), på badeværelset, børneværelset og så har jeg faktisk anvendt dem som dekoration på væggen. Fås i flere farver og koster kun 80 kr. pr. stk. Klik på billedet for at komme til shop.


 

EnKnag – EnKrog – EnPind

Knager til den lille entré

Martin Römer designede for et par år siden den smukke stumtjener EnPind, og siden er det gået stærkt. Nu er der kommet en EnKrog, EnKnag og EnRul. Tjek det hele her: Romerdesign.dk. Alle produkter fra Römer Design er i allerbedste kvalitet og håndværket er udført til UG og slange! Det er umuligt for mig at passere disse produkter uden at røre, designformen og materialerne inviterer til berøring, man kan ikke modstå. For køb kontakt Römerdesign her

En Pind

 

Knager til den lille entré

EnPind med grønne knopper. Fås i flere farver og med træfarvede knopper. Kan købes hos Anton Dam

EnKrogKnager til den lille entré

EnKrog er nok den smukkeste S-krog jeg har set. Jeg bruger den på min SWING fra LindDNA. Jeg har 2-3 trøjer/jakker hængende på hver krog. Anvend den på bøjlestangen, stumtjeneren, knagerne eller knagerækken. Med S-krogen får du mulighed for at tilføre lidt mere overtøj på din allerede eksisterende knage-løsning. Kontakt Martin Römer for køb lige her – 300 kr. for 3 stk.


 

Play Coat Rack 

Knager til den lille entré

PLAY –  for dig der savner en lækker diskret farvklat i din entré. Stramt sikkert design fra Normann Cph. 499,00 – Klik på billedet for link.

READY HOOK Knager til den lille entré

Ret smart ikk? En knage med spejl – Fordi det altid er rart at kunne tjekke tænderne for birkes inden man forlader matriklen. 299,00 kr. fra Normann Cph. Link via billede

 

 

Knager til den lille entré
Artikel
Knager til den lille entré
Beskrivelse
Jeg får ofte henvendelser fra jer omkring emner, som I ønsker, at jeg tager op (tak for det, skønt med engagerede læsere) - Størstedelen af jer har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Trine Haastrup
    juni 13, 2015 at 20:27

    Hej Malene, tak for de fine forslag til entréen – jeg er også vild med Swing bøjlestangen. Har du mon nogen gode forslag til sko opbevaring til entréen, evt noget der skal hænge på væggen? Synes let det bliver rodet med sko på gulvet eller i skobakker. Kh Trine

Leave a Reply