Konkurrencer Uncategorized

Vind møbler, blomster og styling af din altan!

Når man bliver ringet op og spurgt, om man har lyst til at shoppe så siger man da JA TAK!  -SÆRLIG når det drejer sig om at shoppe til en heldig Boligcious-læser!

JYSK inviterede mig forbi og lod mig samle møbler og accessories til at indrette en altan, måske DIN altan.

Konkurrence

I samarbejde med JYSK, har jeg fået mulighed for at indrette en altan (eller en lille bitte have) med alt hvad der høre til!

Jeg har nøje udvalgt farver, interiør, accessories og blomster, så vinderen af konkurrencen kan få en top lækker og farverig altan. En ekstra feature er, at jeg kommer ud og styler altanen, og jeg går ikke før den er fin og strålende.

Det er da den FEDESTE konkurrence!

 

Vind møbler, blomster og styling af din altan!

VINDEREN ER FUNDET

Kæmpe tillykke til

ANNETTE HOLM DAHL – Det ser ud til at jeg skal hele vejen til Kolding:-) Det glæder meg mig til!

Vinderen blev fundet via random.org og hun har fået direkte besked i sin mailboks.

TAK til alle som deltog:-)

Sådan deltager du:

 • Du skal have en altan, eller en lillebitte terrasse (en rækkehus-have)
 • – læg en kommentar i kommentarfeltet
 • – tilmeld dig mit nyhedsbrev! – du kan tilmelde dig på bloggens forside, lige under mit billede (du kan altid melde fra igen, hvis du ikke orker:-)

Vi trækker lod onsdag den 24. april kl. 20.00

Held & Lykke

 

Vind møbler, blomster og styling af din altan!
Artikel
Vind møbler, blomster og styling af din altan!
Beskrivelse
Når man bliver ringet op og spurgt, om man har lyst til at shoppe så siger man da JA TAK!  -SÆRLIG når det drejer sig om at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

167 Comments

 • Reply
  Ditte Wulff
  april 10, 2013 at 19:08

  Vi er lige flyttet i rækkehus – med terasse – men har endnu ikke et eneste havemøbel eller lille blomst – så vi ville elske at få farverigt forårsbesøg – så vi kan gå en glad sommer i møde 🙂

 • Reply
  Karen Elisabeth...
  april 10, 2013 at 19:09

  Hmm-… Kan det også være en lille aflukket del af ens have?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 10, 2013 at 19:10

   Ja da:-)

 • Reply
  Simone
  april 10, 2013 at 19:10

  Jaaaaa – min kæreste og jeg er for nyligt flyttet sammen og det har været svært nok at få boligen sammensat. Nu mangler vi kun altanen og jeg kunne så godt tænke mig at den blev rigtig fin og hyggelig. Please kom forbi Islands Brygge, så vi kan få en fantastisk sommer i vores nye fælles hjem♥

 • Reply
  Betina Zachariasen
  april 10, 2013 at 19:12

  Nøøøj…Det kunne da være fantastisk!! Har en altan, som virkelig kunne trænge til et pift!! Den er ganske grå og trist som den står nu, og jeg bruger den faktisk sjældent af selv samme grund…
  Er sikker på jeg ville komme til at tilbringe hele sommeren derude hvis den blev shinet op med smukke farver under din kyndige hånd!!!;O)

 • Reply
  Inge-Lise Lorenzen
  april 10, 2013 at 19:12

  Hej

  Jeg opdagede lige dette da jeg lige her den 27 marts flyttet i rækkehus og tænket yes her er en mulighed for at få nogen ting til min have tresse som er lavet af træ (: Jeg ejer ingen havemøbler, parasol, m.m. jeg skal til og købe ting til haven har lidt men ikke meget kun nogen krukker jeg ikke ved hvordan jeg skal have op (: Håber jeg kan vinde det her for jeg er arbejdesløs og har ikke mange penge at bruge på det så er ved at spar op og det kan tage flere måneder men håber jeg kan vinde det her så jeg ikke skal gå og tænke på at spar og spar for jeg skal have møbler til haven her til sommer (:

  Knus Inge-Lise

 • Reply
  Linne Behncke
  april 10, 2013 at 19:12

  Min kommende hyggelig i haven ved mit nye hus ville være skøn af få rigtig fin og lige til at slappe af i 😉

 • Reply
  Maiken Rasmussen
  april 10, 2013 at 19:13

  Vi har en gårdhave med en lille terasse, som virkelig trænger til at blive frisket op:-))

 • Reply
  anne dorte koefoed
  april 10, 2013 at 19:14

  Bor i rækkehus og har en lille bitte have som t
  trænger til et pift:)

 • Reply
  Mie Hesselhede
  april 10, 2013 at 19:16

  Har en beton-klods af en altan, som slet ikke er hyggelig at opholde sig på… og kunne virkelig godt tænke mig at den blev
  Hyggelig og brugbar til sommer hvor der også kommer en lille familie forøgelse 🙂

 • Reply
  Heidi
  april 10, 2013 at 19:17

  Hejsa,

  Sikke en fin konkurrence;-)

  Jeg har en altan der i den grad kunne trænge til nogen farver;-)

 • Reply
  Line
  april 10, 2013 at 19:17

  Min søde lillesøster trænger så meget til at hendes altan blev et hyggeligt sted at være. (Så kan storesøster og ungerne komme på besøg til limonade hele sommeren).

 • Reply
  Anita Pedersen
  april 10, 2013 at 19:18

  Hold da op hvor ville det bare være skønt :-)))))))))))))))) Håber håber håber og håber

 • Reply
  Sidse Overgaard Knudsen
  april 10, 2013 at 19:18

  Vi er et kærestepar bosiddende i Kolding, som af hjertet gerne ønsker et besøg af du og dine indretningsevner. Vi har en lille terrasse i forlængelse af vores køkken, på omkring 4-5 m2, der intet har af hverken møbler, blomster eller lign, (blot en nyerhvervet grill nede i kælderen, som skal prøves denne sommer.) Terassen er malet hvid, har hvidmalet trægulv og har den dejligste udsigt til Kolding kirke og Koldinghus men hidtil har eneste brug været en luftmadras til en middagslur ude i den friske luft.
  Vi er begge oprindeligt fra landet og vil så gerne kunne få mere glæde af det ‘udeliv’ som vi har tilgang til fremover via terassen, (vi har ud over den lille terrasse adgang til en stor fællesterasse hvor især de ældre beboere gør sig flittige i potteplante og terassemøbler hvilket er det hyggeligste!) -men vores lille private terrasse mangler liv som den er nu. Du vil være den perfekte håndsrækning!
  Kh Sidse

 • Reply
  Anne-Sophie Loft
  april 10, 2013 at 19:19

  Iiiih, det ville være fantastisk! Min altan kunne virkelig godt trænge til lidt opgradering 🙂

 • Reply
  Anita Pedersen
  april 10, 2013 at 19:20

  Sikke dog en gave til den heldige – ønsker det blir mig 🙂

 • Reply
  Dorte Kissow
  april 10, 2013 at 19:22

  Perfekt, vi flyttede i rækkehus i Valby 1.nov. og har knoklet siden inden døre…..Nu er foråret på vej så det kunne være skønt med hjælp og nye indput til haven. Der er kun en fliseterasse, græs og hæk, intet andet ;0) det er lidt svært at se hvor vi skal starte…. :0) Mvh Dorte

 • Reply
  Mette Süberling
  april 10, 2013 at 19:22

  Vi skal flytte om et par uger og det kunne da være SÅ fedt, at få en lækker, farverig altan:-)

 • Reply
  julie lillegaard
  april 10, 2013 at 19:22

  Det ville være fantastisk! Vi fik bygget altan i oktober 2012, og det er endnu ikke lykkredes os at gøre mere ved den end at købe to altankasser og plante lidt krydderurter. Bestemt ikke fordi vi ikke er glade for den, men med små pseudotvillingepiger kan det være svært at finde ledige stunder, frie arme og plads i (su)budgettet til at ekvipere altanen – men de fine, farverige sager, du har valgt, passer lige til vores øvrige, meget farvestrålende indretning, så alle ville være meget, meget glade!

 • Reply
  Jane Tvede
  april 10, 2013 at 19:22

  wow en fantastisk lækker konkurrence. vi har en lille terrasse og det kunne være så vildt lækkert at få den frisket op,så håber inderligt at vinde <3 <3

 • Reply
  Nana
  april 10, 2013 at 19:24

  Åh, kom forbi hos os! Vi er lige flyttet i rækkehus og baghaveterrassen er såååå u-hyggelig 🙁 Desværre bliver det ikke lige foreløbigt at vi får råd til hverken at fikse eller at pimpe terrassen, så ej…. men jeg krydser SÅ meget fingre! XXX

 • Reply
  Sandra Damsgaard Jensen
  april 10, 2013 at 19:27

  Vi har en lille terrasse, som godt kunne bruge en styling <3

 • Reply
  Louise
  april 10, 2013 at 19:29

  Åh det ville da hjælpe på mit humør 🙂 Min kæreste , datter og jeg er flyttet i større lejlighed grundet størrelsen, men jeg hader at bo her….. Det kunne være jeg ville gå sommeren i møde med et smil på læben hvis jeg bliver den heldige 🙂

 • Reply
  Lotte
  april 10, 2013 at 19:29

  Vi har en skøn og dejlig altan som skriger på kærlighed efter en kold vinter- så jeg ville elske sådan et besøg!

 • Reply
  michelle carlslund
  april 10, 2013 at 19:29

  Jeg fik altal sidste år, på Vesterbro og ville elske at få den stylet 🙂

 • Reply
  Frederikke
  april 10, 2013 at 19:30

  Jeg har en terrasse der gerne vil inspireres!

 • Reply
  Marianne Nielsen
  april 10, 2013 at 19:30

  Lige hvad min terasse og jeg har Brug for efter vinteren har taget pynten af den og nogle kraftige vindpuste har onduleret et par af mine krukker

 • Reply
  Nanna Eiberg Larsen
  april 10, 2013 at 19:34

  Jeg har lige fået min egen FØRSTE have. Den er ca 20 km2, men den passer lige til mig! Jeg er altid vokset op med have, og har altid benyttet det 🙂 Det kunne simpelthen være fantastisk hvis jeg vandt! Det første jeg ville gøre, var klart at invitere min far, mor og søster fra fyn over, så vi kunne sidde ude i solen og hygge og grine sammen 🙂 det ville være det bedste!!! Hilsner fra Nanna.

 • Reply
  Claudia
  april 10, 2013 at 19:34

  Hvor kunne det være fantastisk og ganske særligt at få sin lille terrasse piftet op når man ellers altid står med det hele alene 😉

 • Reply
  Eva Jensen
  april 10, 2013 at 19:43

  Er lige flyttet i lejlighed med en skøn altan til, så ville da være super lækkert at få den indrettet fint og pænt 🙂

 • Reply
  tina
  april 10, 2013 at 19:44

  Har en gudsforladt altan og en ligeså trist miniterrasse, der har set bedre dage.

 • Reply
  Anette
  april 10, 2013 at 19:45

  Årh det kunne være så godt.. Min altan trænger til en opfriskning!!

 • Reply
  sonja zattlander
  april 10, 2013 at 19:48

  ville være skønt at få så fine ting på sin altan:)

 • Reply
  monika meldgaard
  april 10, 2013 at 19:48

  Jeg har en lille terasse her i det rækkehus jeg bor. Den trænger gevaldigt til at blive frisket op. Jeg har hverken ideerne eller tingene til det, så at vinde her vil være guld værd!!!

 • Reply
  Louise F
  april 10, 2013 at 20:05

  Det lyder meget fint, jeg er netop flyttet ind i min nye lejlighed der har to altaner, og er håbløst i tvivl om hvad jeg ska gøre med indretningen af dem, så lidt vejledning og inspiration ville gøre underværker 🙂

 • Reply
  malene
  april 10, 2013 at 20:07

  lyder godt…

 • Reply
  Marie L
  april 10, 2013 at 20:09

  Uhhh lækkerier !!
  Vi har en lille rækkehushave, som godt kunne trænge til lidt farver og en gang hygge 🙂
  /Marie

 • Reply
  Charlotte Sommer
  april 10, 2013 at 20:11

  Uhhh jeg har en fin altan der trænger til ideer og kærlighed… Stod igår og tænkte den er så fin og med sol hele dagen – men mangler liiiige, ja dig 😉

  Håber Håber og krydser mine pølse fingre for at min altan blir vinder 🙂

 • Reply
  Mette Lindberg
  april 10, 2013 at 20:14

  Jeg ville elske at overlade min lille terrasse til dig:-)

 • Reply
  Anette Holm Dahl
  april 10, 2013 at 20:14

  Vores altan i Kolding kunne bestemt godt trænge til en opfriskning og nogle fine farver!

 • Reply
  francesca aversa
  april 10, 2013 at 20:22

  Jeg har simpelthen fået den fineste terrasse til vores nye lejlighed. Mig og min kæreste er flyttet ind for 2 uger siden ovenover en fakta i Odense C. Virkelig dejligt at have fået et sted man rent faktisk kan være på når man vil ud, og uden at alle kan holde øje med en 😉 Vi har selv kigget i jysk og de har mange lækre ting, så at du kom ud og gjorde den top lækker ville simpelthen være fantastisk!!

 • Reply
  Signe
  april 10, 2013 at 20:24

  Vi har en super kedelig altan, der ville elske en makeover!

 • Reply
  Marie
  april 10, 2013 at 20:29

  FED konkurrence!!! Vi har den dejligste altan – den er stor og solrig… Men mangler personlighed! Vi mangler lidt charme og hygge som pendant til Weber-“hyggen” over i hjørnet!

 • Reply
  Signe
  april 10, 2013 at 20:31

  Det er bare en fed, fed, fed konkurrence! Min dejlige beton-altan kunne virkeligt godt trænge til et ansigtsløft, så jeg virkeligt kan nyde enhver solstråle, som sommeren måtte bringe!

 • Reply
  Mette
  april 10, 2013 at 20:37

  Vores lille gårdhave vil virkelige have godt af at blive frisket op!

 • Reply
  Søs
  april 10, 2013 at 20:37

  Ej hvor jeg bare håber at jeg vinder!!!
  Har en altan der mangler såååå meget hygge, og det kunne være fantastisk med dit input til den 🙂
  Krydser fingre 😉

 • Reply
  Reza Ismaili
  april 10, 2013 at 20:39

  Vi har en altan. Deltager gerne 🙂

 • Reply
  Pernille
  april 10, 2013 at 20:47

  Min terrasse trænger til en overhaling og ny inspiration, og det ville være en drøm at få besøg af dig:)
  Det ville være dejligt at få sat lidt kulør på efter den lange vinter.
  Så jeg håber du kommer forbi Frederiksberg 🙂

 • Reply
  Louise Frimann
  april 10, 2013 at 21:02

  VI BOR I ET MEGET CHARMERENDE BOFÆLLESSKAB I HJERTET AF SJÆLLAND. VI BOR I ET BYGGERI MED MEGET LYSINDFALD, LEJLIGHEDER I MANGE NIVEAU, OVERDÆKKEDE GADER, SPÆNDENDE VINKLER, TO TRÆTERASSER (oppe og nede). DU KAN SE HJEMMESIDE: bofællesskabet jystrup savværk. JESg TROR DET VIL VÆRE EN INTERESSANT terrasse for dig 🙂 Skriv, hvis jeg skal sende et billede 😉

 • Reply
  Vickie
  april 10, 2013 at 21:15

  Hop for a chance!
  Som 50-årig flytter jeg lige om lidt ind i en miniput lejlighed, efter det meste af mit voksne liv, at have boet på min. 150 m2 – det bliver helt specielt og udfordrende – jeg er ikke væsentligt begejstret og lidt bange for at få ‘klaus’ i de små rum.
  MEN det bedste er nu alligevel, at der er en lækker altan til de få m2. Det skal blive mit ynglingsrum – der jeg henter lys og luft og overskud til at være i små rum….
  Åhhh hvilken vinder jeg ville blive :0)

  KH Vickie

 • Reply
  Vevika
  april 10, 2013 at 21:17

  Ja tak! Vi har en lille terasse i vores have, som vi ikke ved, hvad vi skal gøre med. Så kom glad!

 • Reply
  Siff
  april 10, 2013 at 21:18

  Fedt! Vi er lige flyttet og har fået den fineste altan/terrasse, hvor der er sol fra morgen til eftermiddag. Jeg har termin om to uger og ville elske at have en lækker terrasse at hygge mig på til sommer med min lille familie:)

 • Reply
  Louise Gaarn
  april 10, 2013 at 21:35

  Min kæreste og jeg har en kedelig overdækket altan i et betonbyggeri og den er bare svær at gøre hyggelig og udnytte optimalt! Kunne være fantastisk med hjælp til det, specielt nu når foråret nærmer sig.

 • Reply
  Pia Hansen
  april 10, 2013 at 23:46

  sikken en skøn giveaway, og lige i de farver jeg godt kunne tænke mig ude på min super skønne lille altan, jeg elsker at sidde ude på min altan allerede fra tidligt morgen til sent aften, der er ikke noget hyggeligere end hvis altanen er smukt indrette og sidde og nyde den sammen med en god kop kaffe, så jeg krydser så meget fingere og håber at MIN altan kan blive pyntet op med alle de skønne ting

  knus

  Pia Hansen

 • Reply
  Mathilde Alstedmark
  april 11, 2013 at 03:56

  Fantastisk konkurrence 🙂 Mine to tøser og jeg ville elske at få indrettet vores altan.
  Efter skilsmisse er jeg flyttet i et sprit nyt lejlighedskompleks i midtbyen med den skønneste altan. Men den er tom – gabende tom og higer efter møbler, planter og farver.
  Hvor ville det være dejligt hvis vi kunne få en sommer derude omgivet af lækkert interiør i fede farver, som DU har indrettet for os 🙂
  Knus fra Mathilde, Emma og Sofia.

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  april 11, 2013 at 05:06

  Det ville være noget af den drøm 🙂 Vi har i mange år haft en fin terasse, men ingen tid og overskud til at få den indrettet ordentligt.

  Mvh Rikke

 • Reply
  Dorte
  april 11, 2013 at 05:17

  Min mor har købt et kolonihavehus, hun har malet huset og prøvet at gøre huset nogenlunde i stand i at kunne opholde sig der i. Nu er det havens og terrassens tid, som bestemt trænger til en kærlig hånd. Jeg ville med glæde overraske hende med en lille terasse der indbød til sommer og hyggelige selskaber 🙂

 • Reply
  Rikke Skjøde Baes
  april 11, 2013 at 05:45

  For første gang i mit liv 34 år er jeg have – frimærke ejer – Og altan ejer og er lidt på bar bund hvor jeg skal starte – og hvad der skal bruges til begge dele. Da jeg jo aldrig har købt een eneste havestol før – så hjælp er meget velkommen her så hele min lille familie kan få en hyggelig sommer 🙂

 • Reply
  Christina Kronborg
  april 11, 2013 at 05:56

  Sikke skønne farver – perfekt pust til vores lille rækkehus have 🙂

 • Reply
  Maria Pedersen
  april 11, 2013 at 06:01

  Jeg har en lille altan, hvor ovenstående kunne pynte noget så gevaldigt. Det ville være fantastisk, at få din hjælp til at gøre den sommerklar.
  Dbh. Maria

 • Reply
  Lene Rasmussen
  april 11, 2013 at 06:36

  Lige i øjet

 • Reply
  Frk. Vægt
  april 11, 2013 at 06:58

  Årh, du kunne godt gå hen og blive min redningskvinde hvis jeg vinder den her!

  Jeg har nemlig en altan, men den er lillebitte på kun 3 kvm. Lige pt står der et lille bord og 2 stole derude og det føles enormt overfyldt bare med de tre ting. Så vi bruger sjældent altanen (vi er to voksne og et barn på matriklen) hvilket jeg synes er synd og skam. Samtidig har vi eftermiddags- OG aftensol på altanen, så det kan godt gå hen og blive alt for varmt at sidde der i solen. Men altanen er for lille til en parasol på fod. Æv :-/

  Jeg håber at jeg vinder denne her, for jeg har givet op med hensyn til at style min altan. Så måske du kan redde mit kuldsejlede altan-forhold 🙂

  Jeg er tilmeldt nyhedsbrevet 🙂

 • Reply
  Katja Bostrup
  april 11, 2013 at 07:25

  Vi er en familie på tre – snart 4 (maj) som har en lille have, hvor der skal være plads til børn, venner, naboer og afslapning 😉
  Vi er vilde med farver – men kunne godt bruge hjælp og inspiration til hvordan vi kan få det hele på de få kvadrameter.

 • Reply
  Trine Strandgaard
  april 11, 2013 at 07:31

  Ej, det kunne være lækkert med en fin altan. Min kæreste og jeg flyttede sammen i sommers, og vores altan halter i den grad efter resten. Stole, der vipper, et bord der vipper endnu mere og visne krydderurter. Jeg håber, du kommer forbi og hjælper os.
  Trine

 • Reply
  F .Madsen
  april 11, 2013 at 08:33

  Jeg har to altaner. Får jeg så dobbelt op på lodder 😉

 • Reply
  Louise O.
  april 11, 2013 at 08:56

  Det er lige en konkurrence for mig!! 🙂 Jeg er stort lige flyttet ind i min nye lejlighed, og har været så heldig at få altan. Men den kræver en kærlig hånd og nye altanmøbler, så jeg kan sidde og nyde udsigten udover vandet ved Nordhavn st. Og som studerende med et stramt budget, er det ikke lige altan interiør der bliver prioriteret højest. 🙂

 • Reply
  Ninna
  april 11, 2013 at 11:53

  Det ville da været skønt med en opfriskning af min altan, så den kan blive sommerklar. Udfordringen for mig her hen over foråret er, at få plads til både lidt grønt, en barnevogn og kærestens Weber grill.

 • Reply
  Anette Dahl Povlsen
  april 11, 2013 at 13:15

  Min svigermors gårdhave trænger virkelig til et pift, hvis man altså må give sin præmie væk.

 • Reply
  Kristine
  april 11, 2013 at 13:46

  Fed konkurrence 🙂 🙂

 • Reply
  michelle dyhrberg petersen
  april 11, 2013 at 13:50

  ÅRHHHHHHHHHHHH! Den fedeste præmie ever! 😉 I oktober gik jeg og min samlever igennem 7 år fra hinanden – jeg flyttede, sammen med min datter, fra vores fælles hus, og vi bor nu i en lejlighed i en villa. Vi har en god størrelse træ-terasse (ikke stor, men stor nok 🙂 med udgang fra vores stue. Den er på ingen måde hyggelige – og det havesæt jeg har, fylder stort set halvdelen! Hvor ville det være lækkert med en make-over, så jeg og min datter igen kan nyde solskinnet i vores liv 🙂

 • Reply
  Karina
  april 11, 2013 at 15:29

  Sikke en fin ide;-) min altan mangler altid nye friske farver;-) og jeg bager en lækker lemonpie som vi skal spise på altanen når den er lavet forårsklar 😉

 • Reply
  Louise Frimann
  april 11, 2013 at 16:05

  Juhu! Vi bor i bofællesskabet Jystrup Savværk, som er et spændende byggeri med overdækkede gader (hvor der vokser vindruer mm. fede lysindfald, mange niveauer/plateauer og spændende vinkler i byggeriet. Vi har en træterasse – faktisk to, som vil være ideelle til formålet. Jeg tror du vil blive inspireret af stedet og det vil give nogle gode billeder til dig 🙂 se evt. vires hjemmeside (bofællesskabet jystrup savværk). Kærligst fra louise

 • Reply
  Stina
  april 11, 2013 at 16:05

  Jeg kan ikke beskrive hvor fed denne her præmie ville være at få 🙂 Jeg står netop for at skulle tilbringe den første sommer i min nye lejlighed med meget tom og grå altan. Ville være skønt at få den piftet op 🙂

 • Reply
  julie green
  april 11, 2013 at 16:48

  WOW! Jeg har 20 km2 terasse og ville eeeelske disse ting!! Jeg håber 🙂

 • Reply
  Helle
  april 11, 2013 at 17:38

  jeg har en lille have ved mit rækkehus og hvis du vil besøge mig så vil det glæde med så jeg er klart med 🙂

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

 • Reply
  Steffi
  april 11, 2013 at 18:12

  uuuuh hvor fantastisk! Min altan trænger til lidt opfriskning! 🙂

 • Reply
  Dorte Slouborg
  april 11, 2013 at 18:17

  Jeg bor i højhus med altan….fed konkurrence! 🙂

 • Reply
  Katrine Frisgaard Gunnersen
  april 11, 2013 at 18:44

  Vil meget gerne være med

 • Reply
  Stella
  april 11, 2013 at 18:56

  Det ville være dejligt at få noget på altanen, her til sommer. Der står ikke andet end en grill, og et par meget billige hvide plastikstole, så det vil bestemt være tiltrængt.

 • Reply
  Ida
  april 11, 2013 at 19:09

  Det passer så fint til vores lille terrasse (vi bor i rækkehus) 🙂

 • Reply
  Suzy Jensen
  april 11, 2013 at 19:33

  Wow, super lækker give away, jeg er lige flyttet ind i en ny lejlighed med en lille flise terrasse og sten på hver side af den. Ville være fantastisk at få en farverig og skøn terrasse ala boligcious! 🙂

 • Reply
  Sine
  april 11, 2013 at 19:56

  Ja tak! 🙂

 • Reply
  Tina Poulsen
  april 11, 2013 at 21:03

  Jeg bor i nærheden af Kolding og har et lille hyggeligt rækkehus. Dertil hører en lille terrasse, der også kunne være super hyggelig. Men jeg er helt tom for idéer til at gøre det indbydende og lækkert 🙂 Så jeg ville elske at få lidt hjælp på den front.
  Derudover er jeg førtidspensionist og oveni det, lige været udsat for trafikuheld med piskesmæld til følge… så jeg er stadig under restriktioner med de fysiske udfoldelser i have og terrasse. Så hooold da op – det ville være som at vinde i lotto! 🙂

 • Reply
  Line Cecilie
  april 12, 2013 at 03:31

  Ih… Vi bor inde midt i byen og har simpelthen den PERFEKTE altan til formålet! Jeg deltager og krydser fingre 🙂
  Kærligst Line Cecilie

 • Reply
  Pia Eriksen
  april 12, 2013 at 05:20

  Du skal være mere end velkommen. Altid godt at få friske øjne til at se på tingene.

 • Reply
  Rikke
  april 12, 2013 at 05:43

  Uh, ville være så fint med styling og flere farver på vores lille hjemmebyggede terrasse. Krydser og håber og sender forårshilsner.

 • Reply
  Hanne Blendstrup Pedersen
  april 12, 2013 at 06:22

  Åh hvor ville ønske det blev mig, bor i en lille lejlighed med have på ca. 50 m2. Fra haven er der udsigt til en lille sø og grønne skråninger, hvor der er vinplanter og græsningsareal for kvæg.

 • Reply
  line lind
  april 12, 2013 at 07:20

  Vi har en lille fin terrasse med nogle meget smukke mørke teglsten, som vi fik lagt i dyre domme sidste år. Desværre får vi ikke brugt terrassen, da vi har så svært ved at finde noget, der passer ind, men det ville være så dejligt at få lavet et lidt sjovt, fantasifuldt men selvfølgelig også smukt hjørne.

 • Reply
  Maria Rosenquist
  april 12, 2013 at 07:42

  Vi har en lille gårdhave som helt klart trænger til en kærlig hånd. Kh Maria

 • Reply
  Susanne Heerup
  april 12, 2013 at 08:31

  Min veninde er lige blevet skilt, og er flytter ind i et fint rækkehus i denne weekend sammen med sine to børn.. Terressen, udestuen og haven er dog ikke særlig inspirerende og kunne godt trænge til en kærlig hånd.. Det ville være fantastisk hvis vi kunne overraske hende med sådan en make over..

 • Reply
  Lena T. Mikkelsen
  april 12, 2013 at 08:45

  Vi flyttede for nyligt i nyt hus …med altan. Sindssygt lækkert og helt ugenert …eneste problem er at sådan en har vi aldrig haft før, så vi har ingen møbler til den, så dette ville være en super lækker præmie at vinde.

 • Reply
  Katrine Bollmann
  april 12, 2013 at 08:50

  Vi har netop fået lavet en dør ud til vores aften-terasse. Men pt er der sten, et gammel plastik-bord og et “mudderbed” med grimt hegn i baggrunden. Det indbyder ikke ligefrem til hygge. Det er jeg sikker på, at du kan gøre noget ved, så vi får en skøn sommer – både alene, med familie og venner, og med alle naboerne til hyggelige, impulsive eftermiddagskomsammen over crumble-rabarber-kager 🙂 Der er mange ud over os selv, som vil kunne nyde det!

 • Reply
  Shm
  april 12, 2013 at 09:11

  Jeg har en stor, uoverskuelig have.
  Primært stylet med plastiklegetøj, ukrudt, vindblæste aviser, og havemøbler fundet til storskrald.
  Drømmer om at terrassen, hvor vi altid spiser ude, var lidt hyggeligere.
  Men har ikke lige haft tid eller råd, til andet end et par store spande med krydderurter.
  Ville totalt gerne vinde…

 • Reply
  Charlotte
  april 12, 2013 at 09:36

  Du har fuldstændig ret….. der er da den FEEEEEDESTE konkurrence… som jeg SÅ GODT vil vinde.
  Jeg har 2 altaner i min lejlighed, hvoraf den ene helt vildt godt, kunne trænge til sådan en lækker make over.
  Men jeg har også en lille terrasse i mit kolonihavehus, så vil elske en forårs ny indretning…
  ÅÅÅÅhhh som jeg håber at det bliver mig, du skal besøge, med alle de lækre ting og dit gode øje for detaljer
  SES vi ??

 • Reply
  Dottie
  april 12, 2013 at 09:39

  Hoooold nu op – det må da være sommerens fedeste konkurrence!! 😀
  Jeg har en lille have til vores rækkehus, som virkelig trænger til make-over da vi sidste sommer ikke nåede at få købt ind til en hyggelig terasse. Der står kun nogle få have møbler som vi har klunset i skralderummet.. ikke super kønt nej!
  NØJ hvor jeg håber på, at jeg er heldig at vinde! 😀

 • Reply
  Sarah
  april 12, 2013 at 11:47

  wow en fed konkurence 🙂 Sidste år fik vi bygget en ny terrasse og den er rimelig tom, uden farver go kunne godt bruge en hjælpende hånd 🙂 håber jeg er den heldige 🙂

 • Reply
  Maria 'Rolling'
  april 12, 2013 at 12:31

  Cool (y) Lækker konkurrence 🙂
  Har en skøn oase midt i byen (Svendborg, sydfyn)), hvor vi flyttede ind sidste år. Kunne blive overdrevet hyggeligt 🙂
  Terrassen trænger i den grad til en makeover…lige nu bare fliser og kollapsede havemøbler, krukker ;). Efter en vandskade har skuret været fyldt op, så krukker, havepavillon osv, kunne ikke tages ind i tide,,,,og har ikke kunnet klare vejr og vind…så vi må starte fra scratch igen.
  Mine døtre og jeg ville elske at få besøg ..samt en rar krog igen 🙂

 • Reply
  Louise Iversen
  april 12, 2013 at 13:25

  Vil så gerne have indrettet lille bitte terrasse med eftermiddagssol på bagsiden af vores fine gamle hus.

 • Reply
  Hanne S. Madsen
  april 12, 2013 at 14:43

  Vi overtaget vores drømmehus i juli måned, hvor terrassen godt kunne trænge til en ordentlig omgang farver og hygge!! Huset er fra 1980érne og da der skal ordens en masse på huset, når vi ikke terrassen i år. Vi vil elske at få dig forbi 🙂

 • Reply
  Helen Husted
  april 12, 2013 at 15:09

  Jeg har en dejlig altan med gråt trægulv i Roskilde. Den kunne da godt trænge til fornyelse! Mine yndlings kurvestole er lidt bedagede, men forår og sommer er det mit yndlingsrum i lejligheden! Her tilbringes mange timer i sommerhalvåret.
  Her dyrker jeg tomater og chili. Her leger jeg med barnebarnet. Her spiller vi kort og spiser sommermad. Her nyder vi en kølig drink på lyse sommeraftener! Og ikke mindst er det her jeg ofte snupper en lur efter arbejdet! Så kan du shine rammerne op, er du mere end velkommen!

 • Reply
  Malene
  april 12, 2013 at 16:41

  Min altan vil gerne styles 🙂

 • Reply
  Tanja Dyg Jensen
  april 12, 2013 at 17:53

  Vores altan SKRIGER efter en kærlig og kompetent hånd 😉

 • Reply
  Louise D
  april 12, 2013 at 18:52

  Det er da VIRKELIG en fantastisk konkurrence. Vores altan kunne bestemt godt trænge til et pift, så krydser fingre for vi vinder 😀

 • Reply
  Helle Rick
  april 12, 2013 at 19:18

  Hjertelig velkommen i min lille rækkehus have 🙂

 • Reply
  Julie
  april 12, 2013 at 20:20

  Ny lejlighed med en fin altan, der skriger på at blive pyntet op til sommer og sol

 • Reply
  Stella Fischer
  april 12, 2013 at 21:36

  Vi er lige flyttet i hus på Falster og haven trænger virkelig til en kærlig hånd, det samme gør terrassen. Hvis jeg nu vandt så ville der være en ting mindre at tænke på som skal ordnes.
  Det ville være rigtig dejligt at kunne slappe af på en helt ny terrasse til sommer 🙂

 • Reply
  Jena
  april 12, 2013 at 21:48

  Skøn tagterasse i oase i Århus C ved mit lille baghus. Pengene er små da jeg er blevet alene, så en makeover til tagterassen ville være fantastisk og blive sat pris på af mig og mine 2 drenge…

 • Reply
  janni
  april 13, 2013 at 04:36

  Lækker forårs konkurrence..
  Ved ikke om vores terrasse/altan er lille nok, men den kunne godt trænge til nye øjne..

 • Reply
  Elisabeth
  april 13, 2013 at 07:20

  Vi har en lille terasse, som i den grad trænger til en opfrisker! Pt er vi ved at lægge fliser derude, så der er hverken økonomi eller overskud til også at tænke i fin og farverig indretning – så hvis jeg sørger for fliserne, sørger du så for resten??:) Ville være SÅ LÆKKERT!!!!

 • Reply
  Pernille andreassen
  april 13, 2013 at 07:22

  Har en lille balkon, men den ville jeg da dømme gerne have stylet tip top til når sommeren en gang viser sig:))

 • Reply
  anne-kristina hansen
  april 13, 2013 at 07:53

  håber at vinde:-)

 • Reply
  Lea
  april 13, 2013 at 08:04

  Lige flyttet fra hus til en lejlighed med mine to drenge. Ville være fantastisk at kunne skabe en lille oase til os på altanen.

 • Reply
  Charlotte
  april 13, 2013 at 09:57

  Jeg har en utrolig grim plet, oven på vores nok endnu værre garage:) den står da helt bestemt og skriger på en make over:) Ha en dejlig weekend

 • Reply
  Annette
  april 13, 2013 at 09:57

  Først vil jeg gerne takke for en inspirerede hjemmeside! Mine forældre har for nogle år siden købt et ‘håndværkertilbud’ og har derfor brugt en del tid på det indvendige, hvilket har resulteret i at de har forsømt den ellers flotte have og lille terrasse. Derfor kunne det være super fedt at overraske dem med denne ‘Fødselsdagsgave’, da min far har fødselsdag den 24/4 og min mor den 27/4.. De holder ellers meget af at være ude så de ville virkelig sætte stor pris på denne komplette indretning. 🙂

 • Reply
  Louise elisa bak
  april 13, 2013 at 15:16

  Vi har også en dejlig altan, som vi bruger RIGTIG meget om sommeren. Men den trænger til at blive ordnet og lidt mere praktisk indrettet. Havde selv overvejet at gå ud og købe nyt, men synes ikke helt at der er penge til det.
  Så kunne være rigtig fedt med en pimpet altan.
  Krydser fingre.
  Hilsen Louise.

 • Reply
  Sara Harmonis
  april 13, 2013 at 16:00

  Jeg har faktisk to altaner – en indgangs-altan og en almindelig altan. Kunne rigtig godt tænke mig at få gjort den ene super fin og hyggelig så vi kunne bruge det at have altan.

 • Reply
  Eva Vejlstrup
  april 13, 2013 at 16:10

  Vi bor i et lille rækkehus med en bette have 🙂 jeg plejer at kalde haven for frimærket.

  Det ville da være helt fantastisk, at kunne lave den lækker med nogle smukke ting.

  Jeg krydser fingre

  eva_vejlstrup@hotmail.com

 • Reply
  Anne-Sophie Andersen
  april 13, 2013 at 16:13

  Har en dejlig altan i min lejlighed, og den trænger i den grad til hygge og lækre farver. Jeg er lige blevet mor for 4 mdr siden, og skal være på barsel til november, ville elske at kunne nyde sommeren i lækre omgivelser på min altan. Fed konkurrence. Krydser fingre.

 • Reply
  Jette
  april 13, 2013 at 16:52

  Uha det ville være dejligt at få peppet altanen op;-)

 • Reply
  Nicoline
  april 13, 2013 at 17:17

  Nu har jeg haft en dejlig stor terrasse i snart 5 år og jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal indrette den. Jeg håber meget på at vinde denne konkurrence så jeg kan få hjælp.

 • Reply
  Carina Mandal
  april 13, 2013 at 18:30

  Åhhhh; det ville være guld værd. Overtog faldefærdigt kolonihavehus i srptember. Pt. er økonomien ikke til istandsættelse, så vi satser på, der i år skal komme lidt tjek på haven, så vi kan nyde den. Og så er der jo den lille bitte plads – vores kommende terasse – lige ved siden af drivhuset, der bare skal være piv lækkert til skønne sommeraftener. Må man godt sige, jeg fortjener lidt at vinde!? 😉
  Kh. Carina

 • Reply
  Selda Pelit
  april 13, 2013 at 19:48

  I 5 år har min altan stået helt tomt! Ville elske at bruge mere tid derude denne sommer, nu hvor jeg også går hjemme <3

 • Reply
  Stina
  april 13, 2013 at 21:16

  Det kunne være så lækkert! Jeg bor i en baggård på stenbroen og de sidste 10 måneder har vi boet pakket ind i stilladser, med svineri og støv til følge! Vi lever i rod og ikke mindst i mørke! Vi bor i stuen, med direkte udsyn til det, der ikke engang kan kvalificeres til æstetisk grimhed, men blot grimhed! Vi afventer med længsel afslutningen på projektet og endelig at blive fri af dette stillads-fængsel! Når det sker, er det om, at få genskabt vores fantastiske lille udsigt og forvandle det til skønhed! Din hjælp ville være guld værd, – og hvis ikke det bliver vores lille plet der får dit besøg, kan vi jo altid lade os inspirere af dine super gode ideer!

 • Reply
  Lizette
  april 14, 2013 at 07:39

  Det kunne være fedt at få pimpet min altan op…. Så du er meget velkommen til at kigge forbi min… :0)

 • Reply
  Signe plummum.dk
  april 14, 2013 at 09:09

  Åhhhh, det lyder da helt fantastisk. Jeg ville ønske SÅ meget, at du kom ud til os og stylede vores ene altan.
  Jeg drømmer om selv at gøre det hver eneste forår, men det er som om, at tiden aldrig er til det.

  Kom kom kom, ud til os <3

 • Reply
  Cilla
  april 14, 2013 at 11:01

  Ej hvor det bare lyder som en drøm!
  Som forældre til en lille ny på 9 dage og en datter på 16 mdr har vores prioritering slet ikke nået terrassen endnu – den er bare helt tom! Uanset er det godt nok en heldig kartoffel der vinder denne konkurrence og kommer til at nyde dine ideer dagligt! Jeg håber og krydser fingre!

 • Reply
  Cecilie
  april 14, 2013 at 12:44

  Vi har lige fået en ny og lækker altan til lejligheden, som desværre stadig er helt tom, da SU-budgettet ikke helt rækker til møbler, altankasser osv.. Så det kunne være SÅ skønt at vinde! 🙂

 • Reply
  Stine
  april 14, 2013 at 14:27

  Jeg er i sidste uge flyttet sammen med min kæreste i en lejlighed med en stor terrasse – Den bliver så lækker til sommer, men problemet er: Den er helt tom, og efter at skulle købe en masse indmad til lejligheden, er kontoen desværre også tom!! Vi vil hjertens gerne have hjælp til altanen, så sommeren kan blive så skøn, som vi forestiller os.
  Jeg krydser fingre 🙂

 • Reply
  Tina
  april 14, 2013 at 16:30

  Ihhh vi har lige fået altan, og jeg har så svært ved at indrette den og finde gode ideer.

  Kh. Tina

 • Reply
  gosia
  april 14, 2013 at 22:37

  uuuhhh min terasse trænger til kærlig hånd!

 • Reply
  Mia Luise
  april 15, 2013 at 06:57

  Ja tak manner! Du er altså for vild. Vi flytter i lejlighed 1. maj midt inde i Aarhus. Rigtig hyggelig opgang med 3 lejligheder og et baghus. Men gårdhaven er sgu kedelig. Fliserne er pæne nok, men ellers er det byens beton der falder i øjnene. Lejlighederne har ikke altan, så gårdhaven bliver samlingspunkt til sommer. Der mangler fest, farver, lys og planter 🙂 Jeg ville elske at glæde mine nye naboer med en lækker makeover 🙂

 • Reply
  Christina Thisted
  april 15, 2013 at 18:48

  Vi har en lille fin terrasse/gård ved vores rækkehus, jeg tror nok lige at det ville være fedt med pep og farver 😀

 • Reply
  Bente Nexø
  april 15, 2013 at 19:22

  Åhhhh, det lyder helt fantastisk. Vores lille byhus i Århus har ny på fjerde år i træk den kedeligste lille gårdhave. Prøver hvert år, men kunne virkelig godt trænge til noget hjælp!

 • Reply
  Mette
  april 15, 2013 at 19:32

  Åhhhhh, en super konkurrence!!! Jeg har en lillebitte altan som jeg KNUS ELSKER, og jeg mener virkelig elsker!!! Den er ældgammel men sidste år fik jeg lavet (syet) en lodret hængende have og drømmer om at få den piftet op med lækre farver og skønne ting. Jeg håber, håber, håber jeg er heldig – ville blive SÅ GLAD 🙂

 • Reply
  Susanne Larsen
  april 16, 2013 at 09:39

  Ja for pokker – jeg er helt på.

  Vi er lige flyttet her i januar måned, og ønsker os godt nok møbler til altanen i bryllupsgave (på lørdag), men får dem sikkert ikke, da det er en lidt for stor gave at slæbe med til festen ;o)

  ….så jaaaaaaaee, jeg vil supergerne vinde den skønne præmie.

 • Reply
  Katrine Hertzberg
  april 16, 2013 at 13:11

  Jeg er flyttet i lejlighed i Aalborg C i oktober måned 12.. Altanen er ret nu, så den har aldrig rigtig været brugt.. Jeg har mange ting jeg gerne vil bruge min altan til, men kan ikke lige overskude hvordan der kan blive plads til det hele.. Jeg glæder mig rigtig meget til at det bliver sommer og kan bruge den, men ja.. Har brug for lidt hjælp til indretningen af den.. Altanen er 1,5 m dyb og ca. 6 m bred – fin størrelse, hvis man kan finde ud af at udnytte den.. 🙂 – Please hjælp mig! 🙂

 • Reply
  Louise
  april 16, 2013 at 17:37

  Min kæreste, datter og jeg er fra 1. november sidste år flyttet i lejlighed på 2 sal. Vi har en lang (ca. 10m), smal og kedelig altan. Vi kommer fra en lejlighed i stuen og har haft en skøn have, udsigt til store grønne områder og ny lækker legeplads lige ude for havelågen. Jeg er så ked af at bo her, så dine evner til at gøre kedeligt, gråt og trist til lækkert, smart og farverigt ville forhåbentlig hjælpe på det.

  Tak for en fantastisk blog, det er dagens must at besøge dig :o)

 • Reply
  Stine Kristensen
  april 16, 2013 at 19:26

  Jeg ønsker at tilmelde min kære veninde, hun har netop lige fået en lejlighed med den mest kedelige altan. 🙂 hun vil elske at få piftet den lidt op, så det også bliver en fornøjelse at slå altandøren op 🙂 hun er meget til den romantiske stil, så jeg er sikker på du kan gøre hendes altan rigtig lækker og indbydende. Jeg håber du vælger min veninde så un kan få denne skønne gave!

 • Reply
  Katja
  april 16, 2013 at 20:02

  Jeg har en skøn altan med gode muligheder, men da jeg er studerende, har jeg ikke tid (læs råd) til at gøre noget ved det. Det ville være fantastisk at få smidt de to aflagte havestole ud til fordel for noget nyt og inspirerende 🙂

 • Reply
  Mie Hansen
  april 17, 2013 at 09:12

  Ih, det ville jeg så gerne vinde! Jeg får sat en fin, ny altan op i denne måned, så det kunne være fantastisk, hvis du kiggede forbi og sørgede for, at den var tip-top lækker til sommeren kommer 🙂

 • Reply
  Christine jensen
  april 17, 2013 at 10:02

  En lille rækkehushave på ca 60kvm + mormor-udestue…. Haven rømmede vi for vedbend og trykimpreneret træ sidste sommer… Vi har bestilt tre land-højbede og sat rosenbue op. De sidste hyggelige detaljer mangler -og det vil være en fornøjelse at få besøg af dig;-))

 • Reply
  Bettinalissa Søndergaard
  april 17, 2013 at 15:26

  ihhhh det er LIGE hvad jeg mangler til min altan 😉

  Krydser for vildt 🙂

  Bettinalissa@gmail.com

 • Reply
  Anne Marie Jørgensen
  april 17, 2013 at 19:10

  Hurra sikke en lækker konkurrence!

  Lige hvad min søster ønsker sig!

 • Reply
  Tanni R
  april 17, 2013 at 21:20

  Hej..
  Vi har en lille have.. Med gammel sten belægning og bede på to side langs stenene..
  Vi flyttet ind sidste år i august..
  Vi desværre ikk haft tid og overskud til at ordne haven, det eneste vi gjorde var at sætte lidt blomst lige da vi flyttede ind..
  Det ville simpelhen være så lækkert med lidt hjælp til at friske haven op, så den ville skabe glæde når man kiggede ud på den..

 • Reply
  Kathrine Schultz
  april 20, 2013 at 12:02

  Min altan kunne godt bruge en opdatering 🙂

 • Reply
  Irene B
  april 21, 2013 at 06:56

  Har en lille skæv altan på 3.5×1,5m, med dejlig sol fra kl 13 til den går ned, som skal indrettes så hele famillien (forældre og snart 1 årig) kan være der, samt gro lidt grønt til maden.

 • Reply
  Tina Irene Povlsen
  april 21, 2013 at 14:20

  Vi har en altan på førstesalen af huset, som vi rigtig gerne vil bruge meget mere end vi gør. Altanen er sådan alm. pæn i sit materiale, men ret så kedelig, da vi ikke rigtig har formået at finde det, der gør den så dejlig og tiltrækkende, at vi søger derud, hvilket betyder at vi reelt ikke får det udbytte af den, som var tiltænkt. Et boost med skønne farver og lækkert interiør til en top lækker altan som vi kan få det fulde udbytte af, vil være intet mindre end fantastisk…

 • Reply
  Trine Larsen
  april 21, 2013 at 17:06

  Sikke en god konkurrence!Det ville være fantastisk at vinde styling af altanen. Jeg har to små altaner og vil elske at få dem veldustyret til sommeren.

 • Reply
  Sisse
  april 21, 2013 at 20:55

  Min søster har en lille bitte betonklods af en altan, som hun ikke gider bruge fordi den er så trist. Hun vil elske en lille make-over af den, så den bliver flot og frisk at se på. Har desværre ikke nogen altan selv, så håber godt min søster må vinde på mine vegne.

 • Reply
  Frk. Hansen
  april 21, 2013 at 21:11

  wow sikke en fin konkurrence! Og så er det perfekt timing. Min søde mor er nemlig langt om længe flyttet til hendes drømme lejlighed. Eneste minus efterhånden er altanen. Den halter EN DEL! Hun bruger mange timer derude året rundt, da hun desværre er ryger, men heldigvis kun gør det på altanen. 🙂 Hun har desværre hverken kræfterne eller økonomien til at få gjort noget ved den.. Og som datter -uden overarme og SU-lån… Ja så er der pt ikke meget hjælp at hente fra min side. 😉
  Jeg håber der pludselig lander noget held i min retning, da jeg virkelig ville elske at kunne give hende en drømme altan 🙂
  Krydser alt hvad krydses kan 🙂
  Hilsen Frk. Hansen
  http://www.frkhansen.dk

  psst.. Tror jeg fik tilmeldt mig nyhedsbrevet, men den fejlede efterfølgende og nu kan jeg ikke tilmelde mig, det må vel betyde jeg ér på listen? -Kan du se det nogen steder?

 • Reply
  Line Møldrup Davidsen
  april 22, 2013 at 05:53

  ÅHHH den vil jeg da bare så gerne vinde.

  Jeg har nu til sommer i 3 år boet i mit dejlige række hus og selve haven er ved at være som de skal være, men, men, men teressen består stadig af det, snart noget rustne cafesæt der stod her da jeg kom og mine forældres aflagte hvide plastisk stole med et alt for lille bor når man skal side og spise.

  Det kunne også være rart at få lidt farve der ud, for lige nu er det grå fliser og mørkegrønt hegn, som ikke lige frem gør noget for humøret.

 • Reply
  Marlene
  april 22, 2013 at 09:51

  Solen skinner ned å vores fine træterrasse. Terrassen byggede vi for flere år siden … Som uderum til vores halvfjerdser parcelhus….men….måske er der for lang vej til Vestjylland…alligevel kan jeg ikke lade være med at håbe, at du kunne få lyst at rejse herover og style vore terrasse:)
  Krydser fingre for at vinde. Hilsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

 • Reply
  kjerstine larsen
  april 22, 2013 at 14:58

  wow en total dømmepræmie!

  Krydser alt hvad jeg har 🙂

 • Reply
  Mia
  april 23, 2013 at 09:04

  har et område i min forhave hvor vi nyder aftensolen, men der er ikke meget mulighed for det mere, møblerne er ved at falde fra hinanden, og der er ikke hyggeligt, så det kunne da være fantastisk med sådan en præmie!

 • Reply
  Margit Rosenaa
  april 23, 2013 at 09:23

  Ejjj hvor fedt!
  Vi vil meget gerne deltage – vi bor i Valby og her et lille grønt frimærke som virkelig godt kunne trænge til et løft 🙂

 • Reply
  Rikke Neipart
  april 23, 2013 at 19:22

  Vi har en altan. Deltager 🙂 <3

 • Reply
  Behrouz Shoaibi
  april 23, 2013 at 19:26

  Vores lille have kunne godt bruge dem 🙂

 • Reply
  Mette Nielsen
  april 23, 2013 at 19:32

  har ikke selv haven, men ville gerne vind til min storesøsters have. da hun lige er flyttet i et rækkehus

 • Reply
  Katja
  april 24, 2013 at 10:30

  Min mors have er lillebitte og mørk og ikke særlig spændende, sådan har den været i 25 år. Hun kunne virkelig godt bruge denne præmie! Så jeg håber jeg vinder på hendes vegne!

 • Reply
  Rikke Kjær Larsen
  april 24, 2013 at 10:38

  Jeg har den mindste lille altan – så jeg har forlængst opgivet at få glæde af den. Men hvor ville det være dejligt, hvis du kunne give den et løft og vise mig mulighederne i den! 🙂

 • Reply
  Cecilie Gaarde
  april 24, 2013 at 10:42

  Den fede altan i min nye lejlighed på Østerbro kunne helt bestemt godt bruge sådan en omgang! 🙂

 • Reply
  Vickie
  april 24, 2013 at 11:20

  ÅÅÅÅhhhh ved I hvad…. jeg flytter lige om lidt til en ny lejlighed med ALTAN. Den skal jo indrettes – det er forår, det er dejligt… bedste tid til indretning af altan. Jeg er SÅ frisk på at få besøg :0))

 • Reply
  Louise
  april 24, 2013 at 13:22

  Jubiiii, flytter i helt nyt og upersonligt rækkehus d. 15 maj. Jeg vil såååå gerne have hjælp til den spritnye have. Ta mig ta mig 😉

 • Reply
  Mitzie
  april 24, 2013 at 17:37

  Jeg bor i et lille rækkehus med en lille fin have, der godt kunne trænge til lidt hjælp, så den kunne blive rigtig hyggelig 🙂

 • Reply
  Jeanette Christiansen
  april 24, 2013 at 17:40

  Jeg har en glasindækket altan, som jeg alt for sjældent bruger!
  Det ville være SÅ skønt, hvis du kunne komme og gøre den flot
  og farverig og indbydende, så jeg fik lyst til at
  benytte mig mere af den 🙂

 • Reply
  Emilie steenstrup
  april 24, 2013 at 17:47

  Vores lille frimærke af en gårdhave, ville blive ekstra charmerende hvis det fik et farverigt pift. Og jeg kunne blære mig med at vi har haft en designer til at indrette den

 • Reply
  Christina olsen
  april 24, 2013 at 18:05

  Mine forældre fortjener en fornyelse af deres lo…. Altan. Den er ganske forfærdelig

Leave a Reply