UDENDØRS Uncategorized

Hate gardening – love playing with flowers

(for English recap scroll down)
I dag skulle jeg egentlig have luget ukrudt… uhhh hvor jeg hader det. Jeg elsker at have have, men jeg kan ikke finde ud af at holde den pæn, og det er på trods af, at jeg stort set kun har tre små bede – helt ærligt, hånden på hjertet, så siger det mig ikke noget! Jeg gider ikke sætte mig ind i det…  #dovenskab #Havemandsøges (må gerne se godt ud… altså blomsterbedene selvfølgelig :-))

Jeg vil SÅ gerne have en havemand, der kommer og tager al ukrudt, og samtidig laver mig de smukkeste bede, hvor blomst efter blomst bare afløser hinanden på smukkeste vis, og alt jeg behøver, er blot at nyde synet og plukke buketter til mine stuer….. suk!

Nå, men den der have må så klare sig selv lidt endnu, for så snart jeg fik hevet en mælkebøtte op, fik jeg lyst til at lege noget helt andet. Jeg nev små blomsterhoveder af mine blomset #plantemishandling #shameonme og begyndte at style i stedet, SE det er meget mere MIG!

Hader du også havearbejde? – Hvis du elsker at lave smukke bede, skal vi så ikke lave en bytter – du fikser mine bede så de bliver smukke, og jeg styler dine stuer? #komnu #jegmenerdet!

Her kan du se mine smukke overspringshandlinger i dag…

Hate gardening - love playing with flowers Hate gardening - love playing with flowers Hate gardening - love playing with flowers Hate gardening - love playing with flowers Hate gardening - love playing with flowers Hate gardening - love playing with flowers Hate gardening - love playing with flowers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I hate gardening – So, there you have it! I know it’s not nice to say, but I really don’t like it. I can not figure it out.

I would SO so much like to have a gardener, who takes care of my garden and at the same time, makes me the most beautiful flowerbeds, where flower after flower replaces each other beautifully – and all I need to do, is just to enjoy the sight and picking bouquets for my home ….. oh sigh! – #laziness #(goodlooking)gardenmanwanted

Today I should have weeded my flower beds, but just as I got started, I felt the urge to do something else. I pinched small flower heads of my flowers #plantmistreatment #shameonme #sorry – and began styling instead, You see that’s my game:-)

The images above reveals my misdeeds today 🙂 Yes! it has been a fantastic day, and I’ve loved every minute!

 

Hate gardening – love playing with flowers
Artikel
Hate gardening – love playing with flowers
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply