INTERIØR Produkt og design (Interior design)

The Nomad Chair – Måske en ny dansk Møbelklassiker, hvis den får lov!

“The Nomad Chair is the perfect balance between culture, minimalism and elegance. It is everything we stand for and everything we strive to achieve”Interior Living

 

“The Nomad Chair is a true field chair that can be assembled or dissembled in a matter of seconds” Moco Loco

 

The Nomad Chair - Måske en ny dansk Møbelklassiker, hvis den får lov!

Sebastian Jørgensen har brugt mange år på at skabe sin egen fortolkning af yndlingstolene Safari af Kaare Klint og Roorkhee chair. Sebastian kalder sin stol “The Nomad Chair” – og det er et helt perfekt navn, stolen er nemlig lige til at pakke sammen, så den ingenting fylder, og er lige til at tage på nakken.

The Nomad Chair - Måske en ny dansk Møbelklassiker, hvis den får lov!
The Nomad Chair - Måske en ny dansk Møbelklassiker, hvis den får lov!

Jeg synes i den grad, at det er lykkes Sebastian at lave en SMUK stol. Den er æstetisk, skulpturel og i god kvalitet. Håndværket er lækkert ser det ud til. Jeg kan godt lide, at valget faldt på bambus, da Sebastian valgte materiale til stolens skelet. Det her kunne snildt gå hen og blive en møbelklassiker vil jeg mene, -hvis den altså får lov at komme på markedet! Sebastian har i samarbejde med WeDoWood lagt designprojektet på Kickstarter – Der mangler nemlig penge, hvis den her stol skal på markedet, og det skal den da ikke sandt?

The Nomad Chair - Måske en ny dansk Møbelklassiker, hvis den får lov!

Allerede på blot 5 dage nåede stolen at få over 220.000 kr. indsamlet, super flot! Folk tror på den her stol, og det gør jeg også!
Kig forbi her og læs mere om stolen og se filmen, hvor Sebastian fortæller om The Nomad Chair. Læs også om de mange tanker, som ligger bag, der er nemlig en del overvejelser og et fint ansvar til miljø og bæredygtighed i designet her.

For, at stolen skal blive en realitet, mangler der dog flere penge. Hvis du kunne tænke dig at investere en lille (eller stor… bevares…) sum penge i The Nomad Chair, kan du gøre det her. –TÆNK hvis The Nomad Chair blev en stor klassiker, og du var med til at få det til at ske?

The Nomad Chair - Måske en ny dansk Møbelklassiker, hvis den får lov!

 

 

 

The Nomad Chair – Måske en ny dansk Møbelklassiker, hvis den får lov!
Artikel
The Nomad Chair – Måske en ny dansk Møbelklassiker, hvis den får lov!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply