INTERIØR Uncategorized

Nyt fra Kähler SS2018

K Ä H L E R
SS 2018

Vi danskere elsker Kähler og vi har vel alle vores favorit serie fra det danske porcelænsfirma. Jeg er selv ret glad for Hammershøi serien, som der igen denne sæson kommer ny add-ons til. Inden vi lige kommer til nyhederne fra Hammershøi, så tager vi fat i en helt ny serie som blev lanceret forleden og som har en rigtig fin historie …

GLASEREDE KEGLER

Da Kähler i 2013 renoverede deres gamle keramik-fabrik i Næstved, dukkede der en lille fin samling op af disse kegler. Keglerne er egentlig et arbejdsredskab for keramikere som bruges til at afprøve farver og glasurer, og derfor bliver smidt væk efter brug. Det er godt set af Kähler at spotte disse og sætte dem i produktion lige præcis nu, hvor vi er så optagede af håndværk og skulpturelle objekter. 

De glaserede kegler har som sådan ikke en funktion, de er blot et dekorations element til boligen og er ideelle at bruge i et stilleben. Jeg synes de er rigtig fine, hvad synes du?

 

MONEY BANKS

Der er kommet en lille ny flok til i serien af sparebøsser, og selvom vi ikke rigtig bruger sparebøsser i dag, er disse skønne at have stående fremme som et sjovt indslag på børneværelset. En pæn og finurlig sparegris nu i tre nye varianter.

 

HAMMERSHØI

Jeg er glad for Hammershøi serien. Jeg synes den er elegant og smuk til hverdag og fest. Stellet er tidløst og har allerede nu status som en klassiker, som nok aldrig dør. Mine favorit add-ons til Kähler serien er helt klart kagefadet og kagetallerknen herover. Bemærk også at der er kommet et Hammershøi kagespade.

En anden super fin tilføjelse er denne lille skål til snold og sådan. Så fin og elegant og den kan jo bruges til alt fra snold, små kys, syltetøj, men også til smykker, makeup m.m.

Kähler kommer med flere nyheder end disse, så glæd dig til det hele kommer i butikkerne i løbet af foråret.

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Lisbeth Glud
    januar 21, 2018 at 19:27

    Jeg hører også til dem der er faldet pladask for Hammershøi stellet og glæder mig igen over de mange fine nyheder – men er også vildt forelsket i toppene og er helt enig i at det er en strålende idé at tage dem med i produktionen, netop fordi de, udover deres dekorative effekt, fortæller en historie. Har gennem længere tid kunnet glæde mig over nogle af de gamle, originale toppe, som Kähler and Friends dygtigt bruger i butikken i Aarhus og som virkelig er et godt blikfang i udstillingerne.

Leave a Reply