Boligtekstil (Textiles for the home) UDENDØRS

Kan man lokke den frem…

Den koldeste maj i 20 år hørte jeg i radioen forleden dag… Øv. Jeg holder det snart ikke ud, jeg fryser og hungrer efter at spise aftensmaden udendørs. Jeg har ikke engang haft bare ben endnu. At brokke sig over vejret er direkte dumt, det ved jeg jo godt, det fører ikke andet end dårlig energi med sig, og det orker jeg jo heller ikke.

Jeg læste engang en bog om, at man kunne drage lykke og gode ting til sig, ved simpelthen at visualisere dem ske. Altså hvis jeg nu brændende ønskede mig en Mercedes (hvilket jeg V I R K E L I G gør) og så begyndte at opføre mig som om, jeg havde min Mercedes, og så mig selv køre rundt i den her smukke bil, så skulle man ifølge bogen, kunne fremkalde den.

Med denne teknik i tankerne har jeg derfor shoppet amok i puder og hynder til haven i dag. Jeg visualiserer mig selv sidde blødt i mine nye puder på havebænken med et koldt glas Chardonnay og nogle grillede kammuslinger…. Jeg ser det for mig så tydeligt, og nu skriver jeg også om det, så mon ikke sommeren banker på inden ganske længe?

Har du nogensinde visualiseret et ønske i en sådan grad, at det gik i opfyldelse?

 

Kan man lokke den frem...

I år har jeg valgt at købe nye puder til haven hos Tine K Home. Jeg forelskede mig både i de klassiske stribede puder, men også i en masse med forskellige mønstre. Jeg tænker at de ankommer med solen.

Du kan købe Tine K Home online her

Kan man lokke den frem... Kan man lokke den frem... Kan man lokke den frem...

 

 

Kan man lokke den frem…
Artikel
Kan man lokke den frem…
Beskrivelse
Den koldeste maj i 20 år hørte jeg i radioen forleden dag... Øv. Jeg holder det snart ikke ud, jeg fryser og hungrer efter at spise aftensmaden udendørs
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply