Boligtekstil (Textiles for the home)

SÅDAN PIMPER DU SOVEVÆRELSET OP!

Reklame – samarbejde med Ellos

Vi er ved at være der, hvor vi igen gør klar til at rykke indendørs, og forbereder os på kortere dage og efterårshygge. Når vi når denne sæson, så kribler det lidt i mine fingre for at ændre lidt på indretningen, og særligt soveværelset. Man behøver ikke at lave fuldstændig om, tapetsere og male, der skal i virkeligheden så utrolig lidt til!

Nyt sengetøj i en helt ny farveskala, gardiner og mønstre – er en let og billig måde at skabe nyt look i soveværelset på. Jeg har fået lov til at give mine læsere 30% rabat på den dyreste vare i dit samlede køb (gælder dog ikke møbler og heller ikke udsalgsvarer). Rabatkoden gælder til og med den 31. august, så shop løs – Brug denne rabatkode: 405408 når du skal betale. Jeg har samlet mine favoritter i to farveskalaer, som rammer de farvetrends vi ser lige nu.

Klik løs på de direkte links hvis du er nysgerrig på pris og mål…

TERRAKOTTA OG STRIBER

Terrakottafarven i forskellige nuancer er en af de der ”must-farver” vi alle skal have i boligen lige nu, og den passer så lækkert til efteråret. Striber er også en ting vi ser meget lige nu. Både brede striber og smalle striber. Jeg er selv ret vild med disse to tendenser og overvejer seriøst at bruge rabatkoden på de her lækre tekstiler:

1.Smukt stribet sengesæt af vasket satin i økologisk bomuld med blød overflad – fås også til dobbeltdynen! Kan købes her

2. Hør sengetøj er også noget, der er ret in i boligen, det her er mega lækkert og så i den helt rigtige farve (får også i andre farver) tjek det ud her

MUSTARD OG GARDINER

Sennepsgul er også en stor farve i boligen, endnu en efterårstone som er fin at bruge sparsomt. Det er både lyse og mørke nuancer af gul, der kan kategoriseres som sennepsgul. At gå amok i sennepsgul og male vægge m.m. er ikke noget jeg vil anbefale, men farven kan helt sikkert noget og jeg har selv indført få sennepsgule strejf i vores lejlighed. Herunder har jeg fundet nogle sennepsgule tekstiler som diskret bringer farven ind i soveværelset på en cool måde…

1. Lækkert og super hyggeligt sengetøj med en diskret stribe i vasket bomuld, dette sæt fås også i en rosa nuance, den er også rigtig fin. Kan købes her

2. Findes der noget bedre end en lækker vamset morgenkåbe? Denne i froté fås også i flere farver, se her

3. En gul pude er en let og billig måde at bringe en mode-farve ind i boligen på. Denne er super elegant og fås i tre farver, se dem lige her

4. Stribede gardiner er en tendens der kommer snigende lige nu. Jeg synes det er meget elegant og det giver sådan en lækker hotel-stemning. De stribede gardiner her fås også i flere farver, du kan se dem og købe dem lige her – Uhh og så er det mørklægningsgardiner!

I det hele taget er der altså mange skønne ting at finde til at pimpe hele boligen op hos Ellos home – Klik her og gå på opdagelse

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply