DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster af Maja Rose Valbjørn

Maja Rose Valbjørn kombinerer simple stregtegninger med papiklip og akvarel. Hun eksperimenterer med forskellige papirtyper og effekter i akvarel. Hun bruge f.eks. salt til at forstærke det taktile udtryk, lidt ligesom man kender fra silkemalerier, der var så populære i 80’erne.

Jeg er tiltrukket af, hvordan de spinkle stregtegninger af huse virker på de smukke tunge akvarel-bjerge. Det får mig til at indse, hvor skrøbelige det menneskeskabte er, kontra den jord vi lever på. Akvareldelen i billedet her er utrolig smuk, både truende og imødekommende på en gang. Der skal også lyde en ros for papirvalget, det fungere så smukt.

Se flere af Majas fine arbejder her: majarosevalbjorn.dk

Dagens Poster af Maja Rose Valbjørn

Dagens Poster af Maja Rose Valbjørn
Artikel
Dagens Poster af Maja Rose Valbjørn
Beskrivelse
Maja Rose Valbjørn kombinerer simple stregtegninger med papiklip og akvarel. Hun eksperimenterer med forskellige papirtyper og effekter i akvarel. Hun bruge f.eks. salt til at forstærke det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply