Ceramics INTERIØR Kunst Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

En solhilsen

Vi er alle så småt igang med vores fritidsaktiviteter igen her efter sommerferien. Mange har taget yoga’en til sig. Her er nogle bud på at integrere yoga’ens nærvær og livsstil i din bolig derhjemme, så du kan blive inspireret dagligt.

Marie Jørgensen, også kendt som artbymajor, laver de sjoveste små akvarel tegninger med forskellige yoga positurer. Hun sælger disse som plakater på yogaprints.

En solhilsen

 

Mette Bonavent, der står bag Oh So Fine, har lavet dette fine og ilustrative billede af yogaens 8 trin. Sælges pt. hos The Shop Of The New – Den midterste minimalistiske plakat med citatet ‘Take time to care’ kan købes hos Moshi Moshi Mind – Det stemningsfulde foto af badebroen i Ballen på Samsøe står Foto Factory bag.

En solhilsen

 

Skab hygge med lys og keramik. Aroma lampe fra Moshi Moshi mind – Bambus lanterne fra Oi Soi Oi – Keramik af den legendariske australske keramiker Lucie Rie. Tjek Stilleben, Designer Zoo, loppemarked eller genbrugsbutik ud for keramik, der vil passe ind hos dig – Fedtstenskrukke med kobberring fra Broste Copenhagen set hos No17.

En solhilsen

 

Varme og bløde plaider hører til den afslappende del af yoga. Care by me plaid i 100 % cashmere – Yogamåtte fra Moshi Moshi Mind – Håndstrikket plaid fra Aiayu i 100 % Babyllama wool.

En solhilsen

 

Tag yogaens bløde værdier, dit mantra og den opfriskende oplevelse med videre. Klæd dig med denne bløde Rene strikkjole fra Care by me – Tag et ‘art of simplicity’ eller et ‘prosperity’ armbånd på, disse er fra Tina Hjelms kollektion, håndbanket sterling sølv – Få et beroligende strejf, når du skal vaske hænder med denne velduftende hånd- og bodysæbe med citrongræs fra L:A Bruket.

En solhilsen

 

En solhilsen
Artikel
En solhilsen
Beskrivelse
Vi er alle så småt igang med vores fritidsaktiviteter igen her efter sommerferien. Mange har taget yoga'en til sig. Her er nogle bud på at integrere yoga'ens
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply