DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Pink Stairs – Dagens Poster

Den svenske stylist Annaleena Leino Karlsson har netop lanceret et smukt fotoprint PINK STAIRS. Kontrasterne i den rå trappe, de skarpe arkitektoniske linjer og de grafiske detaljer langs trappen sammensat med denne smukke sarte farve får mit hjerte til at banke, jeg er vild med det. Stemningen i billedet balancerer helt perfekt mellem at være romantisk og rå.

Set hos Theposterclub.com – Klik på billedet for mere info

Pink Stairs - Dagens Poster

Artikel
Pink Stairs – Dagens Poster
Beskrivelse
Den svenske stylist Annaleena Leino Karlsson har netop lanceret et smukt fotoprint PINK STAIRS. Kontrasterne i den rå trappe, de skarpe arkitektoniske linjer og de grafiske detaljer langs trappen sammensat
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply