påske Uncategorized

Happy Easter!

Happy Easter!På sådan en eventyrlig smuk påskedag, fik jeg lyst til at adde lidt mere skønhed…

Happy Easter!

Kay Bojesens prisvindende Grand Prix bestik, er det smukkeste bestik jeg er stødt på. Jeg elsker hvordan Sus Bojesen, ejer af Kay Bojesen og Barnebarn af Kay, formår at skabe de her smukke og æstetiske annoncer. Sus er oprindelig uddannet fotograf, og det ses tydeligt i den smukke visuelle identitet, som har fulgt Kay Bojesen de seneste år. De visuelle rammer som Sus danner omkring bestikket matcher det helt perfekt og får hele Kay Bojesens design til at gå op i en højere enhed.

Happy Easter! Happy Easter!


 

 

Smukke forskellige æg

 

De her minder mig om min barndom. Min faster malede så smukke æg ved påsketid, også med fugle som på disse.

Smukke kirsebærgrene (det er dog lidt tidligt endnu), brug grene fra haven eller gården, gerne med knopper og pynt med fugle eller dekorerede æg. Så smukt!

♦ God påske ♦

Happy Easter!
Artikel
Happy Easter!
Beskrivelse
På sådan en eventyrlig smuk påskedag, fik jeg lyst til at adde lidt mere skønhed... Kay Bojesens prisvindende Grand Prix bestik, er det smukkeste bestik jeg er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply