Stue (Livingroom) Uncategorized

Pasteller hos Anna

Kender du bloggen: annaweinreich.blogspot.dk? hvis ikke, så skal du klikke forbi og følge Anna Weinreichs smukke projekter. Jeg har før vist billeder af hendes 36 kvm. lejlighed som er en palet af fine pasteller og geniale løsninger. Se tidligere indlæg her.

Anna er i mellemtiden flyttet i hus, og jeg nyder at følger hende, mens hun finder sig til rette, indretter sig og sætter sit pastel præg på sit nye hjem. I går faldt jeg for hendes DIY maleri, som matcher hende DIY reol, bestående af 3 pastelfarvede bogkasser. I det hele taget er Anna ekspert i loppefund og ikke bange for at svinge penslen.

Pasteller hos Anna

Do You know the Danish blogger Anna Weinrreich? If not You should drop by her blog: annaweinreich.blogspot.dk 

Pasteller hos Anna
Artikel
Pasteller hos Anna
Beskrivelse
Kender du bloggen: annaweinreich.blogspot.dk? hvis ikke, så skal du klikke forbi og følge Anna Weinreichs smukke projekter. Jeg har før vist billeder af hendes 36 kvm
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply