UDENDØRS Uncategorized

Stay Warm …

Sponsoreret

Havelivet er i fuld gang hjemme i min have, og jeg er så vild med det. Lige nu denne søndagmorgen, hvor jeg sidder og skriver dette indlæg, er min have faktisk fuld af 11 unger, der overnatter i telt i min have – Min datter har holdt bål-hygge på terrassen med overnatning i haven, det er så hyggeligt. Da jeg gik i seng sad de rundt om bålet med tæpper, og jeg to mig selv i at hviske til min datter “nu tager i ikke plaiderne fra stuen med ud”… – ja, ja jeg ved det, super mor-agtig kommentar, men indendørsplaider er for sarte til havelivet!

–Og dog… Cane-line har faktisk designet en kollektion plaider som rent faktisk er beregnet til udelivet, og det er så genialt, for jeg har rigtig tit brug for en plaid når jeg sidder ude… og altså den må da gerne være pæn og IKKE i fleece ;-). Et lunt tæppe gør aftnerne ude længere.

PLAIDEN til haven…

STAY WARM hedder Cane-lines plaid, og den er altså strikket i solide fibre som gør, at den tørrer lynhurtig. Plaiden tiltrækker hverken mug eller bliver jordslået og så er den ligeså blød og lækker som en plaid skal være. Designet er stilrent og virkelig pænt, og det fede er, at plaiden er ligeså flot indendørs.

SRTAY WARM er meget isolerende og tempererende og giver faktisk samme varmende effekt som et fleecetæppe. Der ligger en del teknologi bag sådan et design, det er temmelig imponerende ikk? (og ja! man kan vaske det på 30g, og så er det tørt på 0,0)

 

BREEZE….

Inden jeg slutter af, vil jeg blot nævne Breeze lounge chair som du kan se på nogle af billederne her. Stolen er designet for Cane-line af et par af Danmarks førende møbelarkitekter, STRAND+HVASS. Christina Strand (MDD) fortæller:

”Breeze serien er designet, så den både kan bruges inde og ude, og ambitionen var at skabe et nyt udtryk med klassisk flet. Flettet er fleksibelt og gi´r sig en lille smule og giver både god ventilation og komfort. På et klassisk medestel og flettet sæde og ryg er resultatet en skulpturel stol, der samtidig er rigtig god at sidde på”

Man sidder faktisk rigtig, rigtig godt i Breeze stolen og for sådan en som jeg, der kun sidder lige op og ned (altså pænt) i en stol, når jeg er ude, er stolen her perfekt… man kan nemlig sidde og ligge på mange måder og man kan krølle sig helt sammen i den… og man kan også sidde i den med en af sine unger og putte og fortælle røverhistorier. Stolen er let at flytte rundt på, hvilket er et plus for en ‘vat-arm’ som jeg og så fås den i sort og den nye skandinaviske white-grey farve.

Stay Warm …
Artikel
Stay Warm …
Beskrivelse
Sponsoreret ♥ Havelivet er i fuld gang hjemme i min have, og jeg er så vild med det. Lige nu denne søndagmorgen, hvor jeg sidder og skriver dette indlæg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply