Køkkenet (Kitchen)

Tea O'Clock

I LOVE THE DAYS
WHEN MY ONLY PROBLEM IS COFFEE OR TEA

Tidligere hen var den klassiske ‘tea-time’ ifølge engelske standarder faktisk et let måltid (serveret med the selvfølgelig) imellem klokken 16 og 18. Egentlig var det ‘Afternoon tea’ der blev serveret på dette tidspunkt, mens ‘High tea’ refererede til et senere aftensmåltid for den arbejdende klasse, der blev indtaget mellem klokken 17 og 19.

Idag er ‘tea-time’ et bredt begreb. Der er stadig den klassiske eftermiddagsthe, der herhjemme typisk ligger i slutningen af/efter arbejdstid, mellem klokken 15 og 17. Men så er der efterhånden alle de mange andre tidspunkter, hvor man også drikker the af den ene eller den anden variant. Morgenthe, formiddagsthe, efter-trænings-the, the til frokost, efter middagen, og inden sengetid. Og det er jo ikke bare sort the man drikker på de mange forskellige tidspunkter. Det er urtethe, grøn the, hvid the, blomster the – og mange forskellige andre smagsvarianter.

De fleste the-huse og -butikker står klar til at hjælpe dig med at finde liiige den the, der passer til dig, på det rette tidspunkt af dagen. Men du kan også prøve dig frem med f.eks. de nye 24/7 theer fra norske Black Cat, der har tænkt tanken for dig, og præsenterer thedåser med fortrykte tidspunkter på dagen, hvor netop denne the passer bedst til.

Tea O'Clock

24/7 tea fra norske Black Cat – 119 kr hos Cahetu

Seletti I-Wares thekande i gul – 360 kr hos Room21

Terrorist Teapot – tekande med elefanthue-hætte designet af Jackie Piper. US$39.00 hér

Mundblæst thekande i glas, set hos Etsy.com til 161.29 kr

Melody Rose Skull In Crown thekande – £69.00 hér

Royal Delft Blue Belly Tea Story – Set of 3 – set til £149.00 hos amara.com

Marimekko thekande, set til 575 kr hos Magasin.

Orla Kiely Raised Stem thekande – £60.00 hos amara.com

Tea O'Clock
Artikel
Tea O'Clock
Beskrivelse
I LOVE THE DAYS WHEN MY ONLY PROBLEM IS COFFEE OR TEA Tidligere hen var den klassiske ‘tea-time’ ifølge engelske standarder faktisk et let måltid (serveret med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply