Låge nr. 19 – Showcase fra Anne Linde

Vi er nået til låge nr. 19… det er den du netop har åbnet, og her gemmer sig et design, som har uendelig mange anvendelsesmuligheder. En lækker væghængt hylde i stramt og stilrent design – Et multimøbel designet af Anne Linde. 

Låge nr. 19 - Showcase fra Anne Linde

SHOWCASE er lavet af bukket aluminium, som er pulverlakeret. Den er super let at hænge op ved hjælp af blot 4 skruer og der følger endda en ophængs-skabelon med. Mål: 32,5 x 33 x 28,7 cm. Værdi 1.200,00 kr. (skruer medfølger ikke)

Brug den som væghængt sidebord ved siden af lænestolen eller sofaen, som natbord, opbevaring af magasiner på badeværelset, hylde i entreen, i køkkenet, børneværelset…..

Sådan deltager du

Hvor ville du hænge SHOWCASE? Læg dit svar i kommentarfeltet herunder, så er du med i lodtrækningen om en Anne Linde SHOWCASE. Vi trækker lod ved midnat.

Held & Lykke

KLik forbi Anne Linde og se alle hendes cool design

Låge nr. 19 - Showcase fra Anne Linde Låge nr. 19 - Showcase fra Anne Linde Låge nr. 19 - Showcase fra Anne Linde Låge nr. 19 - Showcase fra Anne Linde Låge nr. 19 - Showcase fra Anne Linde Låge nr. 19 - Showcase fra Anne Linde Låge nr. 19 - Showcase fra Anne Linde

Låge nr. 19 – Showcase fra Anne Linde
Artikel
Låge nr. 19 – Showcase fra Anne Linde
Beskrivelse
Vi er nået til låge nr. 19... det er den du netop har åbnet, og her gemmer sig et design, som har uendelig mange anvendelsesmuligheder. En lækker
Forfatter
Boligcious

171 Comment

 1. Jeg ville hænge showcasen ved vores seng, som sengebord. Jeg skal til at lave om i soveværelset, og vil have umage sengeborde.

 2. Pick me pick me!

 3. Min besked forsvandt da jeg postede den..:-/ Prøver igen. Min showcase ville komme op på min snart nymalede væg i soveværelset, mangler et nyt fedt natbord. God jul!

 4. Jeg har en ledig væg i stuen, som det ville være oplagt at hænge hylden på. Og at dømme efter det sidste billede vil jeg jo være nødt til at købe to ekstra hylder, hvis jeg skulle være så heldig at vinde, for det ser da for fedt ud. Nærmest lige som en svævende kommode.

 5. Jeg ville uden tvivl bruge den som sengebord, bøger og lamper står pt. på en lille skammel, der konstant vælter, så det ville være dejligt med en smuk og funktionel løsning.

 6. Ved siden af min seng.

 7. Åh hvor vil jeg gerne vinde! De ville se så lækre ud som sengeborde (man bliver jo NØDT TIL at have et sæt :D) Hvor er de fine!

 8. Hjemme hos os tror jeg faktisk den ville passe bedst ind i k

  • Ved ikke hvorfor mine beskeder altid kun kommer halvt?! Men der skulle stå køkkenet. Glædelig jul :)

 9. Ihh den er fin, stramt design med flere funktioner, og ville passe perfekt i entréen til nøgler, huer, vanter, sutsko, ungernes dimser og de papirer man SKAL huske at tage med næste dag ud af døren

 10. DER var vores nye sengeborde da!!! Jeg har ledt og ledt efter nogle fede nye sengeborde, og her snart et

 11. Den skulle hænge ved min seng

 12. Eeeeej, den har jeg haft øje på så længe, men har bare ikke lige haft pengene til at investere. Den skal nemlig hænge imellem entre og køkken, på en bar væg, hvor vi mangler opbevaring til post, nøgler og to-do-sedler, madplan osv. Pt flyder det på køkkenbordet, hvilket ikke ser særlig pænt ud. Håber virkelig jeg vinder!!

 13. Showcasen er SÅ fin – er sikker på den vil passe perfekt ind i mit nye badeværelse. Her er alt nemlig Hvidt med Hvidt på…
  Mon man kan være så heldig?!

 14. I soveværelset, ved siden af sengen.

 15. Jeg vil hænge den i vores lille entre:-)

 16. Uden tvivl i entréen, så man kan opbevare alt fra handsker og huer til nøgler og fitnesskort! ;) Den er vel nok smuk.

 17. Det er jo præcis sådan en, der skal hænge ved siden af min seng som natbord!

 18. Så simpel og alligevel så smuk… Den skal hænge i min entre hvis den kommer hjem til. Perfekt til nøgler, lygter og dagens post

 19. Jeg ville hænge den ved siden af min seng!

 20. Jeg vil hænge den på mit værelse :D

 21. Den skal hænge i mit køkken og bruges til opbevarning af tørre krydderier samt friske krydreurter.

 22. Det skulle klar være i soveværelse, dette unikke møbel skulle hænge. Der kan lige være plads til alt det nødvendige, bøger, mobil, håndcreme mv.

 23. Den skal helt klart hænge og pryde ved skrivebordet.

 24. I soveværelset som natbord.. Elsker designet

 25. Den skal bruges som et tiltrængt natbord!

 26. Den ville vaere perfekt I min stue :-).

 27. På badeværelset

 28. Har fået ny mega lækker seng, men har simpelhen ikke kunne finde et smukt natbord, som passer til sengen… Før nu! Jeg vil hænge det super flotte bord ved siden af min seng, så jeg hver morgen vågner til noget lækkert at kigge på! – udover min mand og søn ;-) Krydser fingre

 29. Jeg vil hænge den ved MIN side af sengen. Der vil den være rigtig fin.

 30. Jeg vill bruge den i køkkenet til alle de småting og sedler, som ellers flyder på køkkenbordet :)

 31. Jeg ville bruge den som natbord, definetly.

 32. Hvis jeg vandt ville jeg kyle den grønne mælkekasse, som for øjeblikket agerer sengebord, ud. Den er nemlig ikke for køn ;-) – og dette møbel ville godt nok pynte på soveværelset!

 33. Jeg ville hænge den i min gang, hvor den ville passe fint sammen med mit gamle sminkebord. Jeg elsker at blande nyt og gammelt design.

 34. Hvis jeg blev den heldige, skulle den hænge i stuen og gemme på strikketøj og ‘survival kit’ til ammehjørnet.

 35. Åh, den er fin! Og passer perfekt på mit mikroskopiske badeværelse, hvor jeg savner plads til en lille blomst, parfume mm… Bare det bliver mig :-)

 36. Rigtig smart! Jeg tror det skal være ved siden af min seng

 37. Den ville hænge perfekt i min walk-in :-)

 38. I stuen ved siden af min Wingchair – den vil passe perfekt

 39. Jeg har et lille læsehjørne, hvor verdens dejligste stol står. Den vil passe perfekt hertil, og skulle indeholde de bøger jeg er i gang med at læse :D

 40. Den skulle hænge i entréen, da jeg aldrig kan finde mine nøgler og vanter:-)

 41. Den skulle hænge i entréen i mit nye hus. Vi mangler et sted at lægge pung, nøgler, sutter og briller:-)

 42. vil super gerne have den både som natbord ved min seng og i køkkenet til mine kogebøger, så de altid er lige ved hånden – elsker denne hylde – fed idé :-)

 43. Hvor er den flot, jeg ville hænge den i min entre , hvor den ville passe så godt ind. :)

 44. Jeg vil bruge den som sengebord- og har ønsket mig den læææææænge :)

 45. Ville være fin i badeværelset hvor man altid mangler hyldeplads.

 46. ville sætte den lige når man kommer ind – man går direkte ind i vores køkkenalrum – så nøgler og post mv. Kommer altid til at flyde på køkkenbordet – det kunne dette fine møbel løse på en elegant måde :)

 47. Den har en del muligheder evt på badeværelset

 48. jeg vil hænge den i gangen, så man altid kan lægge nøgler og lign, så det også bliver smukt og dekorativt

 49. Den ville passe super godt i vores læsehjørne ved lænestolen, hvor den kunne fungere både som bogreol og til at sætte en kop kaffe og en fin læselampe :) God jul!

 50. Øøøøj, den er fed!! Ville klart hænge den i soveværelset som det ideelle sengebord:-)

 51. Hvis jeg vinder vil jeg bruge, showcase som sengebord :-)

 52. Jeg ville hænge den ved siden af min seng :)

 53. Umiddelbart ville jeg hænge showcase ved mit skrivebord, hvor den ville passe perfekt ind i sammenhængen, men den ville også være flot ved sengen, i badeværelset, entreen eller i stuen.

 54. Uh den er fed! Jeg ville hænge den i vores entre, så vi har styr på nøgler og post, og så vi også kan få lidt design og grønt i en ellers kedelig entre.

 55. Den er bare så fin!!! Hvis den hænge i mit soveværelse, hvor jeg mangler et natbord :-)

 56. Jeg vil hænge den i vores entre, eller i soveværelset i vores nye tomme kolonihave.

 57. Yay, den ville jeg såååå gerne have hængende i min lille entré til nøgler, cykellygter og alt det andet, der ofte kommer til at ligge og rode! Jeg krydser fingre!

 58. Jeg ville hænge den ved min seng hvor den vil fungere som et rigtig godt supplement til mit natbord der altid er overfyldt. En smuk løsning.

 59. Ved siden af mit skrivebord inde i stuen tror jeg at den ville gøre sig rigtig godt :D

 60. Den ville passe perfekt ved siden af min sofa, som både et lille bord og hylde. Så smuk!!

 61. Siden jeg så de alt for fine SHow Cases fra Anne Linde første gang har jeg vidst at der på et tidspunkt blev nødt til at flytte sådan en ind i vores hjem. Hvis denne ender hos os skal den hængde ved siden af sofaen til opbevaring af magasiner.

 62. HUn er også min yngling :-) – TOP NICE

 63. Det skal bestemt hænge i vores gang, mangler en hylde til nøgler og nips.

 64. Jeg vil hænge den på min ældste datters værelse når vi flytter rundt efter jul – hun kommer til at få et lidt mindre værelse hvor sådan en er praktisk ved siden af sengen.

 65. Jeg har lige det perfekte sted på badeværelset :-)

 66. Den er SÅ fed! Jeg vil hænge den i vores entre, den vil være fin til at camouflere diverse småting, der ofte kommer til at ligge i vinduet og rode.

 67. Ville hænge den i soveværelset, som natbord :-)

 68. Jeg vil klart hænge den i min stue ved siden af min yndlingsstol, så kan jeg bruge den som opbevaring af bøger og med en lille læselampe og varm kop te på :)

 69. Jeg ville placere den i badeværelset, til at gemme toiletrullerne og så stille noget smukt på toppen

 70. Ved sengen som natbord

 71. Lækker præmie! Hvis jeg er den heldige, så skal den bruges som natbord:-)

 72. Den skal hænge ved siden af min seng og bruges som natbord – ELLER hænge i bryggerset og holde styr på nøgler, huer og handsker :-)

 73. I køkkenalrummet ved siden af døren ud til bryggerset, så når man kommer hjem har man et godt sted at lægge nøgler m.m.

  • Jeg skal bytte soveværelse efter jul, så jeg tror jeg ville bruge den som sengebord.. Eller måske i badeværelset, hvis renoveringen bliver af :)

 74. Som sengebord ville den passe helt perfekt :)

 75. mangler lige et sådan til min bitte entre:)

 76. Det er da lige den der skal hænge i mit kombinerede stue og soveværelse!

 77. Den skal bruges som “sengehylde” i mit soveværelse :)

 78. Helt sikkert entréen!

 79. Den skulle hænge i gangen til nøgler, vanter og pynt.

 80. I min entré, hvor vi desperat mangler en fin og enkel opbevaringsløsning som denne :-)

 81. I mit badeværelset vil den være super fin

 82. den vil passe rigtig godt i vores gang til alle vores ting som nøgler, reklamer og diverse ting

 83. Skulle hænge ved siden af min seng

 84. Den skulle hænge mellem køkken og stue.

 85. I entréen eller i soveværelset :)

 86. Den skulle da hænge på mit værelse, som godt kunne trænge til noget stilnet opbevaring g :D (y)

 87. Ved min seng i soveværelset, så kan jeg have mine magasiner i den,og læse inden jeg skal sove. :)

 88. Smukt og minimalistisk design og den skal selvfølgelig hænge i min stue :-)

 89. Ved siden af vores seng :-)

 90. Den skal hænge i mit køkken med et par kogebøger, og andet godt der hører sig til at lille tableau

 91. Ved siden af vores sofaer i udestuen

 92. Enten i min entre eller ved sengen som et ekstra sengebord. Kan ikke lige beslutte mig :)

 93. Jeg ville hænge den i vores stue ved vores seng hvor vi virklig mangler noget som “sengebord” :)

 94. Den skulle helt klart hænge på min store søns værelse, han er lige blevet 18 år og det kan ikke blive smart nok til ham :-) derfor må dette da lige være sagen…

 95. Det er jo netop lige sådan en jeg mangler ved siden af sofaen :-) jeg krydser fingre!!!

 96. Ville hænge det på mit badeværelse med parfumer inden i og en Kay Bojesen sangfugl til pynt <3

 97. I min entre vil den da passe perfekt ind!

 98. Jeg ville hænge den i mit kontor

 99. Jeg ville bruge den som sengebord, og nok få fat i et til, der matcher :D

 100. Ville være perfekt på min datters værelse…

 101. Jeg har et roligt læsehjørne, som jeg længe har ledt efter det sidste møbel til. Jeg vil gerne have noget, som man kunne stille kaffen på, samt have lidt blade og bøger ved hånden. Hylden her ville være ideel

 102. Jeg vil hænge den ved min sofa, så mit læsestof kommer lidt væk men er stadig lige ved hånden.

 103. I mit soveværelse :)

 104. I mit soveværelse, lige præcis ved siden af min seng;-) Åh skøn præmie;-)

 105. Helt sikkert i mit køkken, ville være så fin til småting, og gid det bliver min:-)

 106. Umiddelbart på badeværelset. Vi er tre tøser, som deler badeværelse. Vi kunne godt bruge lidt ekstra opbevaring.
  Plus den vil være utrolig dekorativ og kunne fremvise de rette ting.

  Ellers ville den måske komme op på mit værelse, men umiddelbart vil jeg hellere dele den med mine roomies, så alle kan nyde den.

 107. Jeg tror den skulle bruges til natbord!!!

 108. Den er så fantastisk og passer perfekt ind i min entré :-)

 109. På mit værelse, ved min seng :-)

 110. I min helt nye entre! Den er også sat på ønskelisten så hvis jeg hverken er heldig her eller juleaften, så skal jeg selv ud og investere for den er virkelig smuk og praktisk på samme tid! Lige mig ;)

  Glædelig jul

 111. Mig og min kæreste har ledt efter noget at opbevare mine ting i/på, når jeg er hjemme hos ham. Dette møbel ville være perfekt til lige at gemme et par underbukser og en mascara i, på en stilren måde.

 112. I mit soveværelse, der ville det passe perfekt :-)

 113. I min kærestes entre :)

 114. Ved siden af min seng, mangler et sted til bøger, blade og vækkeur :)

 115. Den vil være perfekt ved siden af min seng, som natbord :-)

 116. I soveværelset :)

 117. Som natbord

 118. åh jeg kunne bruge den overalt simpelthen, elsker den og har kigget langt efter den sååå længe..

 119. Den ville være lækker i stuen på væggen ved hjørnet i hjørnesofaen. Så kan der være TV-blad, fjernbetjeninger, en bog at læse i, et lille ur, en blomst i en lille vase og andre småting der er rare at have i nærheden.

 120. Jeg ville bruge den som natbord :-)

 121. Vores lille gæste toilet har helt klart brug for denne hylde: til lidt hygge, pynt og læsestof

 122. Åhh det er jo svært! Den ville passe så fint ind over det hele, men umiddelbart ville den komme ud på badeværelset, der mangler vi gevaldigt noget pæn opbevaring!

 123. I stuen ville den være perfekt!!

 124. Den skulle helt klart hænge i mit nye badeværelse, hvor parfumer og diverse mangler en plads!

 125. Hvis jeg bliver den heldige vinder skal den hænge i soveværelset: )

 126. Den ville passe smadderflot som svævende sengebord i soveværelset.
  Rigtig god jul!

 127. Jeg så det helt med det samme for mig : Vi skal selvfølgelig have 2 af dem her som natbord, en på hver vores side. Det flyder altid med magasiner på gulvet, fordi de ikke kan være på de nuværende borde – som lige nu har en bordlampe som sengelampe på sig.

  Så fint og enkelt design :) Det vil passe lige ind!

 128. Ville hænge den i stuen! :-)

 129. I vores nyistandsatte entre. Vi har ledt efter den rigtige hylde, og jeg kan se, vi har fundet den nu

 130. Har LÆNGE ledt efter væghængt sengebord hvor “fyldet” er skjult…så HELT perfekt. Vores 2 små IKEA svævehylder som vi tidligre har brugt, kunne ikke holde til et visit af vores kat…

 131. Den skal hænge ved siden af min seng. Jeg har et gennemgangs-soveværelse så det vil være skønt at kigge på noget smukt hver gang jeg går igennem:-))

 132. Jeg har sådan et natbord, som var min midlertidige løsning, da jeg flyttede ind i min lejlighed i 2009, så det ville være dejligt endelig at få noget ordenligt. Så mit svar er i soveværelset :)

 133. I stuen

 134. I mit køkken, vil bruge den til mine opskrift bøger :)

 135. Den ville passe perfekt i vores entre til nøgler, huer, vanter, sutsko, ungernes dimser og alle andre ting man lige skal huske på vej ud af døren <3

 136. Ideelt hos mig som natbord :)

 137. Min søn vil få fornøjelsen af den/det smukke væghængte reol/sengebord – det passer lige hos ham, og jeg er sikker på, at han vil synes, den er seeeej :-)

 138. Skal op i hyggehjørnet, – ved min gode stol og lampe, – og fyldes med gode bøger >3

 139. Er i tvivl om hvorvidt den skal hænge omkring sofaen et sted, eller i soveværelset, som sengebord :)

 140. Jeg ville hænge min showcase i entreen.

 141. Ihh så smart!!! Den skal fungere som sengebord herhjemme – perfekt til vores nye soveværelse <3

 142. den skal hænge i soveværelset :) Perfekt natbord

 143. Hold nu op et fantastisk stykke møbel – der bare passer ind overalt.
  Jeg ville hænde det lille vidunder ved siden af min seng, så jeg havde mobil telefon, håncreme og andre ting lige ved hånden :-)

 144. Jeg ville hænge denne smukke sag ved min side i soveværelset

 145. Den er der fint plads til på væggen i min hyggekrog i stuen <3

 146. Jeg ville hænge den ved min seng, som natbord. :) Jeg har ikke haft et natbord i lang tid og bruger i øjeblikket bare gulvet (det er ved at være irriterende). Så jeg håber virkelig at jeg vinder, det ville være fantastisk :) God jul!

 147. Den vil blive til mit nyt lækre sengebord :)

 148. I soveværelset ;)

 149. Vi er ved at etablere en helt ny indgang og entré og der ville Showcase gøre sig virkelig perfekt <3

 150. I stuen, ved siden af min gamle, fine lænestol (et arvestykke fra min farfar). Håber jeg er heldig:)

 151. I stuen

 152. Den skulle hænge i garderoben. Vi render altid rundt og leder efter nøgler, punge osv for vi har ikke noget sted at gøre af det.

 153. Øj, den er flot! Jeg vil bruge den inde på soveværelset – Jeg mangler et sted til min mobil/vækkeur, min bog og mine briller :)

 154. i soveværelset :)

 155. I soveværelset ved siden af sengen

 156. Den skulle da hænge i sturen…

 157. Hun ville være PERFEKT ved min side om natten. På hende skulle der stå en lille, enkel lampe, min natbog og et glas vand. Ah.

 158. Jeg vil hænge showcasen vved siden af mine seng, som sengebord, det vil være så fint og så fylder de heller ikke så meget så det vil se rigtig smart ud derind til

 159. Den skal hænge i soveværelset.

 160. Som sengebord.

 161. Den er så fin og praktisk, og jeg kunne se den hænge rigtig mange steder, men jeg tror den skulle hænge ude på vores gæstetoilet, der mangler vi nemlig rigtig meget noget opbevaring i lige den stil og størrelse.

 162. Den skal bruges som et lille bord, ved siden af sofaen.

 163. Som natbord

 164. Ville hænge den på badeværelset, har ingen hylder el. skabe til opbevaring derude..

 165. Jeg vil bruge den som bord/bogreol i min kommende læsekrog :-)

 166. Den vil jeg bruge i entreen til nøgler osv.

 167. Uhh den er svær, det skulle helt sikkert enten være som nyt sengebord eller i entreen til nøgler handsker osv. :)

 168. Den skal hænge i mit nye soveværelse :)
  Jeg har i 2 1/2 år boet i en 2 værelses lejlighed med mine to drenge – de har haft værelset og jeg har sovet på en sovesofa i stuen.
  Men NU er det slut! Den 28 dec flytter vi til en kæmpe lejlighed hvor jeg får mit eget soveværelse, og dér kommer den fine reol til at agere sengebord :)

 169. Den ville være perfekt som rodehylde ved hoveddøren. Alt rodet nederst og så det pæne øverst. Jeg ville gerne være et oprydningsmenneske – men må nok acceptere at dette ville være den perfekte løsning på et menneskeligt problem, som nok aldrig bliver løst….

Leave a Comment

Email (will not be published)