Akvarel på væggen

Vi ser mere og mere kunstnerisk tapet – tapet som med sit unikke udtryk giver en fantastisk flot effekt i hjemmet. Jeg kunne godt drømme om et akvareltapet på hele væggen bag min seng – hvor ville du bruge det?

Kunne du se et af disse skønne tapeter på din væg – og hvilket skulle det være?

 

Akvarel på væggen

Tapet fra Eco tapeter, fås i flere farvekombinationer.

Akvarel på væggen

Smukt tone-i-tone tapet fra Sandberg.

Akvarel på væggen

Et af favoritterne også fra Sandberg

 

Akvarel på væggen

Dramatisk tapet – jeg er vild med det! Dette er fra Emma Hayes

Akvarel på væggen

Også fra Emma Hayes – Smukt!

 

Akvarel på væggen

Tapet bestilles på mål – Mr- Perswall

 

Akvarel på væggen
Artikel
Akvarel på væggen
Beskrivelse
Vi ser mere og mere kunstnerisk tapet - tapet som med sit unikke udtryk giver en fantastisk flot effekt i hjemmet. Jeg kunne godt drømme om et akvareltapet på hele
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. Hej.

    Det er så lækker en detalje på væggen – Det gør hjemmet unikt og man har rig mulighed for selv at sætte sit præg.

    Louise – http://makeyourhouseadream.com

  2. Åh, hvor er det smukt! Jeg er helt vild med at gøre tapetet til et stykke kunst. God idé at bruge det som tapet bag din seng. Jeg kunne sagtens forestille mig at bruge det på en væg i min stue. Det vil give rummet sådan et fint og sart udtryk!

Leave a Comment

Email (will not be published)