Jul (X-mas) UDENDØRS

Lighthouses….

Du kender godt URBANIA lyshusene fra Kähler ikk? – Vidste du, at Kähler i år lancerede husene i en større størrelse beregnet til udendørs brug? Jeg synes de er meget smukke blandt gran, hyacinter og små juletræer. Husene lyser ikke blot op med det smukke lys som stråler ud af vinduerne, de lyser også op som små arkitektoniske ikoniske bygninger, der står så fint i kontrast med alt det grønne og naturlige.

Husene koster 399,00 kr.

Ønsker du at vide mere eller evt. købe de smukke huse, så klikker du bare på de små grå hotspots på billederne

Lighthouses....

Mangler du gaveidéer, er URBANIA husene i hvert fald et godt bud, de kan nemlig bruges året rundt. Når de står her blandt gran og julelys bliver de ekstra julede, men de er så simple, at de er lige så smukke på altanen eller terrassen i de lyse sommeraftener.

Jeg kan røbe, at jeg har købt et par i julegave til nogle i min familie:-)

Lighthouses....

Som du kan se, er de smukke lyshuse også fine indendørs. Prøv at saml en stribe af dem i vindueskarmen og lav din egen lille lysende by eller skyline. Har du en trappe til første sal, er de også fine op ad denne…..

Lighthouses....

Foto: Malene Marie Møller

Indlægget er bragt i samarbejde med Kähler

Lighthouses….
Artikel
Lighthouses….
Beskrivelse
Du kender godt URBANIA lyshusene fra Kähler ikk? - Vidste du, at Kähler i år lancerede husene i en større størrelse beregnet til udendørs brug? Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply