UDENDØRS

Haveparty

En af de bedste ting ved sommeren er efter min mening de lange lyse sommeraftener i venners selskab i haven. En god middag, godt selskab, lun sommeraften og lys i lanternerne, det er er da livsbekræftenede.
Sæsonen for grillmiddage og havefester er over os. Konfirmanderne lægger i disse dag ud, og de som er modige, satser på vejret og holder festen i haven. Herefter springer studenterne ud og havelågerne slås endnu engang op til havefest. Jeg skal hverken til studentergilde eller konfirmation i år, men jeg skal haveparty, udendørs loungparty og cocktail party og jeg GLÆDER mig. Der en fest jeg glæder mig særligt til, det er min dejlige venindes runde fødselsdag, jeg har nemlig lovet at hjælpe med at trylle haven om til 1000 og en nats eventyr. Så lige nu, mens jeg samler inspiration og får idéer, tænker jeg, at der sikker er mange, som også gerne vil have inspiration til havefesten, cocktailparty eller bare den hyggelige middag i haven sammen med vennerne.

Klik på billederne hvis du vil se det større og have alle detaljerne med.

Haveparty

Source: Maria Grossmann Tjek hendes site, det er ret fantastisk.

Fransk stemning med lækkert kulørt farvemix. Kan sagtens se en hyggelig gårdhave i København pyntet op til fest på denne måde. Der mangler bare lidt tøjsnore med vasketøj.

Haveparty

Pictures by photographer Scott Clark

Lækkert boheme tema i smukke sarte farver, en rigtig appetit vækker.

Man kan jo også invitere på film aften i det fri.

Haveparty

Hvis man mangler plads eller ikke har en have, så ryk festen til stranden. Det her er da romantisk og forestil dig lyden af havet i baggrunde. Jeg er ret vild med lanternerne i sandet og lysekronen som svæver fra lyskæder over bordet. Det eneste det kræver er overskud, planlægning og godt vejr.

Garden Party
One of the best things about summer, Is for me the long summer evenings in the company of friends in the garden. A good dinner, good company, warm summer night and light in the lanterns is one of the best things I know.
The season for barbecue dinners and garden parties are upon us. I’m already invited to the first summerpaties and I can’t wait. There is one party I am particularly pleased with, that’s my lovely friend’s birthday, I have promised to help her decorate the garden, and it’s gonna be magical! So right now, while I gather inspiration and get ideas, I think you also would like some inspiration for the garden party, cocktail party or just a cozy dinner in the garden with friends.

Click on pictures for a larger view and to see all the details.

Haveparty
Artikel
Haveparty
Beskrivelse
En af de bedste ting ved sommeren er efter min mening de lange lyse sommeraftener i venners selskab i haven. En god middag, godt selskab, lun sommeraften og lys i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply