Jul (X-mas) Stilleben og andre lækkerier

Vis mig din adventskrans!

I søndags spurgte jeg på Facebook, hvordan jeres adventskrans skulle se ud. Der kom masser af inspiration, og jeg var overrasket over, hvor mange vidt forskellige bud der kom, som i virkeligheden fortæller meget om, hvor forskellige vores smag er og det er meget interessant.

Det gav mig en god idé, jeg vil da se jeres adventskranse og vise dem på alle på bloggen! Vil du lege med? send et billede (med neutrale omgivelser så vi kan se kransen ordentligt). Send billedet på Boligcious@gmail.com og skriv ‘Adventskrans’ i emnefeltet – du kan også sende den via SMS 51605222.
Fristen er den 28. nov. 2012.

Betina Stampe som er kreativ direktør hos Bloomingville kommenterede også på Facebook (håber også at du sender ind Betina:-)) i søndags og hun nævnte, at man hos Bloomingville kan få overførelsesmærker i neon pink med tallene fra 1-4. Jeg blev straks nysgerrig og skyndte mig forbi Bloomingville og bladrede kataloget og BUM! Her er de, det er lige mig!

 

Vis mig din adventskrans!

 

 

 

Vis mig din adventskrans!
Artikel
Vis mig din adventskrans!
Beskrivelse
I søndags spurgte jeg på Facebook, hvordan jeres adventskrans skulle se ud. Der kom masser af inspiration, og jeg var overrasket over, hvor mange vidt forskellige bud der kom
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    monsterscircus
    november 19, 2012 at 20:20

    Det ser så dejligt ud! Uh det var nogle fine tal, også i neon, tak for tippet og ha en dejlig uge 🙂

Leave a Reply