Gaveidéer (Gift ideas) Mand til Mand

Til julen ønsker jeg mig

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at få lavet den ønskeliste, der gerne skulle indeholde andet end sokker og underbukser. Her er en samling herre ønsker…

Lækker kaffe

Mal din kaffe selv og oplev en helt anden nydelse af din kaffe. Du skal arbejde lidt for det, men den bliver lækker af det. Kaffe kværnen er fra det japanske mærke Hario. De 2 espressokander er fra hhv. Bialetti  og La cafetiere – de fås i forskellige størrelser.

Til julen ønsker jeg mig Til julen ønsker jeg mig

 

Til julen ønsker jeg migTil julen ønsker jeg mig

 

 

Simpelt tekstildesign

Et par simple puder i neutrale farver til sofaen, lænestolen eller til sengen. Puden til venstre er fre Herman CPH, læderstroppen er et fedet twist, der får puden til at skille sig ud. Den iøjnefaldende pude i midten er fra By nord, jeg er vild med deres rå og kølige udtryk. Dynebetrækket med det flotte motiv er også fra By nord. Jeg er ret vild med billeder/motiver af rå natur i kølige farver, man behøver nærmest ikke et sengetæppe over dette flotte betræk.

 

 

Til julen ønsker jeg mig Til julen ønsker jeg migTil julen ønsker jeg mig

 

 

Light it up

I disse mørke tider, er det vigtigt med lidt lys, vi skulle jo nødigt gå hen og blive deprimerede i denne mørke tid. Jeg ønsker mig både klassisk levende lys og noget med lidt mere power. Jeg er vild med fyrfadsstagen fra MENU. Menu har i det hele taget rigtig meget lækkert design i øjeblikket – deres webshop er bestemt et besøg værd. Den diskrete lampe til f.eks. skrivebordet er fra Grovemade, de laver rigtig mange cool og anderledes ting.

 

Til julen ønsker jeg mig Til julen ønsker jeg mig

Pendelen med et industrielt look er fra Norr11 og  Lysestagen ved siden af kan købes hos Moodings og er fra House Doctor

Til julen ønsker jeg migTil julen ønsker jeg mig

 

Andre lækre lækre sager….

Sjov og anderledes vinholder, der giver mulighed for lidt kreativitet, og så er det rå træ bare rigtig lækkert. Holderne kan købes hos Moodings.com.

 

Til julen ønsker jeg mig Til julen ønsker jeg mig

 

Fed bogholder fra MENU, der kan fåes i forskellige materialer, men jeg er nu ret vild med den her udgave.
Det er godt nok et whiskey glas, men synes sagtens de kan bruges som vandglas, lækre er de i hvert fald, og kan købes i Magasin.

Til julen ønsker jeg mig Til julen ønsker jeg mig

Bliv klar til sommerens fester med en super smart og lækker cykel-vinholder i kernelæder fra Oopsmark. Den er da for fed!

Til julen ønsker jeg mig

Jeg er stor fan af Isaac Zollers, han laver fede billeder – de kan fås i forskellige størrelser, tjek dem alle sammen her på Thetappencollective.com.

Der er julemusik i radioen, så hvorfor ikke have en fed højtaler med god lyd i et fantastisk design. Perfekt til at spille Last christmas for fuld smæk? tjek Libratones forskellige højtalere her Libratone.com

 

 

 

 

 

Til julen ønsker jeg mig Til julen ønsker jeg mig

 

Til julen ønsker jeg mig
Artikel
Til julen ønsker jeg mig
Beskrivelse
Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at få lavet den ønskeliste, der gerne skulle indeholde andet end sokker og underbukser. Her er en samling
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply