INTERIØR Mand til Mand Produkt og design (Interior design) Skab selv looket (create the look) Stilleben og andre lækkerier

Mand til mand: Maskuline stilleben

I dag har jeg valgt at fokusere på lidt lækker inspiration til, hvordan du kan lave nogle cool opstillinger som giver indretningen det sidste touch og et elegant look.

Nu da mine indlæg her på Boligcious primært er til jer mænd, vil jeg spare jer for en længere historisk og forklaring af udtrykket Stilleben (i lang tid var jeg sikker på der hed stille-ben, men det er altså tysk og udtales still-leben, men nok om det 😉. Alt du behøver at vide er, at Stilleben betyder: opstilling af f.eks. nogle personlige ting, som betyder noget for dig og giver din indretningen et personligt præg.

Jeg har samlet lidt forskellige stilleben som jeg synes giver god inspiration, og som du nemt kan tilpasse din egen stil.

Opstilling 1:

Vi starter hjemme som mig selv. Her har jeg et par billeder, nogle gamle pokaler og kameraer jeg har arvet af min morfar. Når jeg bliver træt af opstillingen bytter jeg lidt rundt på tingene, og på den måde får jeg noget nyt at kigge på.

Mand til mand: Maskuline stilleben

 

Billede: Boligraf

Opstilling 2:

Jeg kan godt enkelheden i opstillingen og glasklokken giver det et ekstra twist. Her er brugt et kamera i opstillingen, men du kan jo vælge noget andet at putte i, som passer til din indretning.

Mand til mand: Maskuline stilleben

Billede: Josephine Moldow

 

Opstilling 3:

Super lækkert at holde farverne i de samme toner.

Mand til mand: Maskuline stilleben

LR_AW_2013 0359

Billede: Louise Roe

Opstilling 4:

Lav en fed opstilling til stuen med dine flasker, et par lækre glas og en fed coffee table book.

Mand til mand: Maskuline stilleben

Billede: Louise Roe

Rigtig god mandag

/Oscar

Mand til mand: Maskuline stilleben
Artikel
Mand til mand: Maskuline stilleben
Beskrivelse
I dag har jeg valgt at fokusere på lidt lækker inspiration til, hvordan du kan lave nogle cool opstillinger som giver indretningen det sidste touch og et elegant look
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply