DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster af Martin Jørgensen

I søndags havde jeg fornøjelsen af at møde Martin Jørgensen – En dygtig tegner.

Martin skiller sig lidt ud fra mængden med sin egen stil, og det er jo altid rart med noget, der stikker lidt af. Jeg er særligt begejstret over, at han tør kaste sig ud i større formater (tjek hans website der er nogle, der er større end det jeg har valgt i dag på ) – det kan jeg godt savne engang imellem. Dagens poster måler 700 x 1000 mm.

Der er mange spændende detaljer i Martins tegninger, hvilket appellere til det barnlige og legesyge i mig. Han udfordrer min fantasi, og det er jeg glad for, der er nemlig ikke noget kedeligere end voksne med støvet fantasi:-)

Jo mere jeg kigge på denne illustration – jo mere vild bliver jeg med den, den er da fantastisk!

Se mere her

Dagens Poster af Martin Jørgensen

Dagens Poster af Martin Jørgensen
Artikel
Dagens Poster af Martin Jørgensen
Beskrivelse
I søndags havde jeg fornøjelsen af at møde Martin Jørgensen - En dygtig tegner. Martin skiller sig lidt ud fra mængden med sin egen stil, og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply