Belysning (Lighting)

Ugens spot: De lækreste lamper!

Det er sjovt som det altid kommer bag på mig, hvor hurtigt dagene bare aftager og huset bliver mørkere. Pludselig synes jeg vi mangler lys i hjemmet – det gør vi nu ikke, men rummene ser bare mørkere ud når der er sort udenfor.

Jeg har kigget lidt på lamper…. bare fordi, du ved, man kunne da altid godt tænke sig et par nye – lidt ligesom man altid godt kunne bruge et par nye sko.

Ugens spot: De lækreste lamper!

RONDE lampen fra Gubi er elegant og lækker med klare referencer til 70’erne. Lampen er designet af Oliver Schick og den er åben i toppen, så man får mere ud af lyset. Se pris her

Light Tray fra Asplund har længe rumsteret på min ønskeseddel, jeg synes den er så smuk og innovativ. Hvor effektiv en lyskilde den er, kan diskuteres, men som stemningsbelysning er den fantastisk, og så er der lidt installationskunst over den – det kan jeg godt lide. Ligt Tray er designet af Andreas Engesvik og Daniel Rybakken læs mere her

Ugens spot: De lækreste lamper!

MENU har lanceret denne pendel som også har et lækket stilrent udtryk – helt enkel og uhøjtidelig, men stadig med en tydelig designer-edge. Den fås i flere farver – også i kobber, hvis det skulle have interesse. Pendlen hedder GM og er designet af Grethe Meyer. Kan fås hos Luxoliving

Ugens spot: De lækreste lamper!

COLOUR er en lysinstallation som er designet i samarbejde med en af Norges mest talenfulde designere Daniel Rybakken og Adreas Engsvik. Virkelig et spændende koncept, som man ved hjælp af forskellige farver kan skabe et helt unikt udtryk – Jeg er synes den er SÅ fascinerende – den gad jeg godt lege lidt med. Læs mere om tankerne bag konceptet og se flere billeder her

Ugens spot: De lækreste lamper!

Copper Bronze Floor lamp er en nyhed fra Tom Dixon – en viderudvikling af de smukke kobber pendler. Jeg tænker, at den vil være virkelig cool i et hjørne på gulvet i min stue! Fås i Kobber og Messing se mere hos Roomstore

Ugens spot: De lækreste lamper!

Ugens spot: De lækreste lamper!
Artikel
Ugens spot: De lækreste lamper!
Beskrivelse
Det er sjovt som det altid kommer bag på mig, hvor hurtigt dagene bare aftager og huset bliver mørkere. Pludselig synes jeg vi mangler lys i hjemmet - det gø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply