Belysning (Lighting)

Nye lamper til køkkenet

Den der følelse af, at man står lige på kanten til et helt nyt år, en frisk start og alt kan ske, er på en eller anden måde både ret højtidelig, men også ret så spændende ikke? Vi står lige på kanten til endelig at få laet den makeover af vores køkken, som vi har ønsket os siden vi flyttede ind. Lige nu er de fleste ting enten på vej eller i produktion og jeg satser på, at vi i februar er i mål! Jeg glæder mig så meget, men er også lidt utålmodig! Det tager tid at få special lavet bordplader, få lavet emhætte på mål osv, så for at dulme tålmodigheden shopper vi lidt småting.

Jeg er faldet pladask for Design by Us’ spritnye lampe ‘Shahin’…. er den ikke så pæææææn!?

Jeg havde ellers planer om at der skulle nogle andre lamper op, men så kom ‘Shahin’ og slog benene væk under mig! Den oser af pariserstemning, 20’erne, elegance og noget nutidigt. Den har smukke former, fine materialer… alt spiller synes jeg! Der skal to styk op over vores køkkenbord og de ER bestilt 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply