DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Salut 03 – Dagens Poster

Norske Mariken Steen har illustreret Dagens Poster. SALUT er en serie artprints som støtter op om Kræft forskning. De er en hyldest til de kvinder, der har lidt af, besejret eller tabt kampen mod brystkræft. Mariken har forsøgt at fange det usagte, men dog veltalende sprog via håndbevægelser kombineret med et lag af personlighed og udtryk.

Se hele serien SALUT hos Paper-collective.com – Her kan du også købe denne smukke plakat og se mange flere.

Salut 03 - Dagens Poster

 

‘Salut 03’ is the title of Today’s Poster, illustrated by Mariken Steen form Norway.

This series supporting Cancer Research is called SALUT! – as a tribute to every woman who have suffered from, defeated or surrendered in, the battle of breast cancer. The design is an attempt to capture the unspoken yet eloquent language of hand gestures combined with a layer of personality and expression. The artwork mixes solid, sculptural shapes with feminine features and softened colours.

Visit paper-colletive.com to buy or see more.

Salut 03 – Dagens Poster
Artikel
Salut 03 – Dagens Poster
Beskrivelse
Norske Mariken Steen har illustreret Dagens Poster. SALUT er en serie artprints som støtter op om Kræft forskning. De er en hyldest til de kvinder, der har lidt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply