DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Window – Dagens Poster

Jeg er meget betaget af Kristina Dams nye fotoserie. Det virker så let ikke? – altså at fotografere et vindue, det kan alle da gøre – Hvor svært kan det være?

Det udtryk Kristina har skabt med disse billeder er ikke let.Det handler om vinkler, beskæringer, lys og billedbehandling. -Alle faktorer, som her er udført så smukt og poetisk, jeg er SÅ betaget af den elegante stemning og ro som disse billeder giver mig – Jeg kunne godt overveje at have hele billedeserien hængende samlet på en væg.

Tjek serien her

Window - Dagens Poster

Window – Dagens Poster
Artikel
Window – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er meget betaget af Kristina Dams nye fotoserie. Det virker så let ikke? - altså at fotografere et vindue, det kan alle da gøre - Hvor svært kan det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply