Gaveidéer (Gift ideas) KIDS Uncategorized

Pretty little Game!

Jeg elsker at spille, det har jeg altid gjort, både før og efter jeg fik børn. Vores skab med spil er proppet til et punkt, hvor det rent faktisk dårligt kan lukkes. Spil skal gemmes væk, de har nemlig alle en ærgerlig tendens til at være knapt så pæne at se på – de passer ikke rigtig ind i reolen i stuen. Det er lidt ærgerligt, for en af ulemperne ved at gemme spillene væk er, at man glemmer at spille.

Der er da ikke noget hyggeligere end at samles om et spil vel?

Da jeg for en månedstid siden besøgte Maison & Objet messen i Paris, fandt jeg en stand med mange fine brætspil! Disse spil er flotte og kan med fordel anvendes i indretningen som et cool element.

 

Pretty little Game!

Pretty little Game!

Hos Bloomsbury Store kan du finde et hav af skægge og smukke spil – og spil du helt havde glemt eksisterede. Klik her

Pretty little Game!
Artikel
Pretty little Game!
Beskrivelse
Jeg elsker at spille, det har jeg altid gjort, både før og efter jeg fik børn. Vores skab med spil er proppet til et punkt, hvor det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply