Boligtekstil (Textiles for the home)

A Hint of Neon

knock knock, Who’s there?

A Hint of Neon

…… det er efteråret der banker på! – på trods af, at vi er lidt heldige med sensommervejret, så ved vi jo godt allesammen, at vi lige om lidt trækker i de varme striksweatere. Måske er du også begyndt at små-shoppe strik til hjemmet? Vi er ret “lune” (ha ha ha….get it?) på disse lækre striksweatere til tekanden eller kaffekande fra A Hint of Neon!

Nordiske mønsterstrik i uld til dine kander, designet af Kristine Engelbrecht, under navnet ‘A Hint of Neon’ Kristine har en baggrund som designer for danske fashion brands som Mads Nørgaard, Bruuns Bazar og Cottonfield female.

Jeg et vild med de her skønne strik, drømmer om en fræk uldsweater til både min stempelkande og til vores kontortekande! Desuden synes jeg det er den fedeste gave til veninden, søsteren, mor eller svigermor.

A Hint of Neon

Vælg mellem masser af forskellige mønstre og farver i webshoppen: ahintofneon.tictail.com – find desuden mere lækker strik til boligen, mobilen eller smukke sengetæpper i cool moderne patchwork. Klik her og se det hele

English:

Autumn is knocking on our door and we are ready for warm sweaters and hot drinks. We love the Danish brand A Hint of Neon who makes beautiful knits for teapots and coffee pots. Stop by and see the beautiful selection of Nordic knits for your home right here

 

A Hint of Neon
Artikel
A Hint of Neon
Beskrivelse
knock knock, Who's there? ...... det er efteråret der banker på! - på trods af, at vi er lidt heldige med sensommervejret, så ved vi jo godt allesammen, at vi
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply