Boligtekstil (Textiles for the home) UDENDØRS

Sommerens smukt dækkede bord

Indlægget er sponsoreret som en del at min ambassadørarbejde for GJD

INSPIRATION TIL SOMMERFESTEN I HAVEN


 

Jeg har været i haven og dækket op til den smukkeste sommermiddag under mit store birketræ (godt det ike er pollensæson). Med Georg Jensen Damask’s smukke nye lette hørdug, bliver borddækningen lige så let og luftig som dugen selv, men stadig med klasse og luksus som ses tydeligt i designet. Jeg er vild med den lækre brede kontrastkant helevejen rundt.

Min borddækning her er lavet som inspiration til den helt lette og hurtige borddækning, hvor jeg egentlig blot har brugt havens blomster, en smuk dug og suppleret med glas og hvid porcelæn!

 

Der skal naturligvis masser af blomster til og her er alle blomster-yndlingsfarverne repræsenteret. Buketter samlet i forskellige vaser på bordet gør borddækningen mere jordnær og knapt så højtidlig.

Hver kuvert har fået en lille buket, som jeg har lagt sammen med hørservietter (fra samme kollektion som dugen) mellem de to tallerkner.

Dugen fra Georg Jensen Damask kan bestilles på mål her

Sommerens smukt dækkede bord
Artikel
Sommerens smukt dækkede bord
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret som en del at min ambassadørarbejde for GJD INSPIRATION TIL SOMMERFESTEN I HAVEN   Jeg har været i haven og dækket op til
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply