DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Zombie Popeye – Dagens Poster

Ret uhyggelig og alligevel til at trække på smilebåndet af har Andre De Freitas illustreret en række kendte tegneserie figurer. Vi valgte Skipper Skræk som Dagens Poster, men valget kunne lige så godt have faldet på Anders And eller Søren Brun. Du kan se dem alle tre her

Hvad synes du? – kunne du have ham her hængende i din stue?

 

Zombie Popeye - Dagens Poster

Quite creepy and yet something  to smile about.. The artist Andre De Freitas has created a number of famous cartoon characters like zombies. We chose Popeye as Today’s Poster, but the choice could just as well have fallen on Donald Duck or Charlie Brown. You can see them all here

What do you think? – Would you hang him in your living room?

 

Zombie Popeye – Dagens Poster
Artikel
Zombie Popeye – Dagens Poster
Beskrivelse
Ret uhyggelig og alligevel til at trække på smilebåndet af har Andre De Freitas illustreret en række kendte tegneserie figurer. Vi valgte Skipper Skræk som Dagens
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply