Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

En ramme med fokus på kunst

 

En ramme med fokus på kunst

Knut Bendik Humlevik, kreativ direktør og produktdesigner hos New Works har designet en lækker billedramme. ‘A Frame’ hedder rammeserien, som bryder den traditionelle måde vi tænker rammer på.

En ramme med fokus på kunst

 

Knut ville gerne designe en ramme, der fungerede som passepartout og en ramme, som var lille kunstværk i sig selv.  Man kan nemlig sagtens have rammen stående uden billede i, så flot er den. Vælger man at indramme et stykke kunst i rammen, fungerer den smukke baggrund perfekt som passepartout og lader billedet træde endu flottere i karakter.

Rammerne skiller sig ud med deres smukke teksturer, som er inspireret af naturens materialer. Det elegante udtryk får et råt modspil af de sølvfarvede bolte, der får rammen til at hænge sammen.  Du kan vælge rammerne i både natureg, røget eg, lys marmor, sort marmor og grøn marmor. Størrelser: A5, A4 og A3. Priser fra 499,00 – 995,00 kr.

Du kan shoppe New Works her: newworks.dk

En ramme med fokus på kunst En ramme med fokus på kunst

En ramme med fokus på kunst
Artikel
En ramme med fokus på kunst
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply