Belysning (Lighting) Produkt og design (Interior design)

It was a dark and stormy light…

Mon ikke at navnet på “Dark & Stormy” pendlen trækker heftigt på folks evne til selv at fortsætte historien?
Derudover er den tilsyneladende opkaldt efter designernes favorit-rom 😉

Jeg faldt over denne smukke lampe fra det canadiske National Design Collective (NDC) – håndlavet af 20 præcist udskårne træstykker af mørk valnød, der møjsommeligt er puslet sammen. Ikke alle ‘puslespil’ overlever den videre bearbejdning på drejebænken, men de der gør får indsat lysreflekterende metal og stofledning, og bliver solgt på NDC’s hjemmeside hér til 650 CAD (canadian dollars).

Den fantastiske mørke valnød-lød kan jeg snildt forestille mig vil spille godt sammen med både gyldne kobbertoner, og støvet grønne sukkulenter i favorit-læsehjørnet… (se iøvrigt inspiration til indretning med planter i dette indlæg)

It was a dark and stormy light...

It was a dark and stormy light...

It was a dark and stormy light...

The “Dark & Stormy” lights were named after the favourite rum drink of the designers at the Canadian National Design Collective (NDC). The result is a beautiful pendant globe light, which shows off the natural wood grain in a unique way.
Each light is meticulously handcrafted by a combination of craftsmen from their studio and the Toronto area. First they join 20 pieces of precisely cut solid walnut to create a pre-form, that is then passed to a master wood turner, where they are lathed into spheres. This is where the magic or heartache happens, as sometimes these pieces don’t make it off the lathe in one piece. The lucky ones that make it are then internally finished with a hand spun aluminum reflector, and wired with a 10ft long cloth cord. The lamps are sold at the NDC webshop here.

It was a dark and stormy light…
Artikel
It was a dark and stormy light…
Beskrivelse
Mon ikke at navnet på "Dark & Stormy" pendlen trækker heftigt på folks evne til selv at fortsætte historien? Derudover er den tilsyneladende opkaldt efter designernes favorit-rom ;) Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply