DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

AARHUS – Dagens Poster

(for English recap scroll down)

Jeg fik et hint om Jespers smukke AARHUS plakat på Facebook forleden dag. Jeg synes den er grafisk super flot illustreret, jeg glæder mig til han kaster sig over København, og nogle af de andre større byer – han gør det godt!

Kig forbi Lyrum Rammer, hvis du også er vild med AARHUS her

AARHUS - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I got a hint about a Danish artist the other day. His name is Jesper and he has beautifully illustrated one of Denmarks big cities AARHUS. I think he is very talented, if you think so too, you can visit Lyrum Rammer og se mere

 

 

 

 

 

 

 

AARHUS – Dagens Poster
Artikel
AARHUS – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply